Neviete pomenovať, čo sa vo vašom vzťahu deje?

Dá sa "prejesť" lásky? Áno! A vaše srdce vám jasne napovie, že už to nie je také, ako kedysi...

03.05.2016 15:00
rozchod, kríza, Foto:
Vaša láska dožíva?
debata

Niečo na vašom drahom či na vzťahu vám zrazu vadí? Neviete síce povedať, čo konkrétne, ale spokojná nie ste. V čom je problém?

MOžno ste sa „prejedli“ vašej lásky. Stále ste spolu, už ani neviete, kedy ste si vyšli bez vášho partnera von. Máte pocit, že ho máte stále za pätami a prestáva vám to byť príjemné. Milujete ho, ale chcete mať aj vlastný priestor. A tak vám začína vadiť aj maličkosť, ktorú by ste si predtým nevšimli. Váš pocit neviete presne ponemovať, ale možno by sa dal prirovnať k náhlej alergii…

Možno sa prejedol on. A stiahol sa. Zrazu si drží odstup, nie je taký zdieľny ako doteraz a často býva podráždený. Snažíte sa o kontakt, ale on sa bráti. A tak začnete reagovať rovnako ako on. Uzatvoríte sa do seba a existujete vedľa seba, nie spolu. Časom môžu tieto pocity prejsť a všetko sa vráti da starých koľají. A ak nie? Máte problém!

Každý má svoje nálady. A jeden z vás môže prechádzať obdobím, kedy zvažuje či bilancuje. Chcete sa kamsi posunúť, ale váš drahý stojí na mieste. Nielenže nemá záujem, aby sa váš vzťah vyvíjal, ale bojkotuje aj vaše pokusy. A to vás mrzí. Zisťujete, čo sa deje, prečo nemá záujem vykročiť ďalej. vy pripravená ste, ale on nie – to je ten dôvod. Je na vás, čo s ním urobíte.

Váš vzťah mohol „dožiť“. Zatiaľ iba nenápadne, bez veľkých emócií, ale život mu už chýba. Vy to už viete a ten pocit nie je príjemný. Nie ste nešťastná, ste skôr bez čohosi, čo bolo dlho vašou súčasťou. Ešte ste o to neprišli úplne, ale viete, že prídete. A nedokážete s tým nič robiť…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #rozchod #partner

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....