Pokojný muž v znamení býka ťažko odpúšťa

Porozumie si s ľuďmi, ktorí sa narodili v zemskom znamení, podobne ako on. Patrí sem panna a kozorožec.

29.04.2016 11:00
muž v znamení býka, znamenie býk Foto:
Muž v znamení býka...
debata

Podobná energia zeme

Títo ľudia sú si podobní, majú podobnú energiu, pohľad na život a „tempo“. Astrológovia sa o znamení býka (druhá polovica apríla, prvá polovica mája) vyjadrujú ako o „najfyzickejšom“ znamení zverokruhu. Keďže mu vládne ženská Venuša, tento muž síce nebude zženštilý (netreba sa báť!), zato však fyzická krása a vášeň budú preňho dôležité ako soľ. Spozoruje to každá žena, ktorá s mužom-býkom žije.

Sporiť, sporiť, sporiť

Podobne ako muž v znamení kozorožca, aj býk potrebuje byť finančne zabezpečený, nie je ako ohnivé znamenia (baran, strelec), ktorí majú k peniazom celkom opačný vzťah a celý život prežívajú pod rúškom motta: Peniaze vždy boli a budú, preto ich treba rozhadzovať, a to vo veľkom štýle. Býk je naopak šporovlivý, a to sa jeho slabšej a krajšej polovičke určite bude rátať. Poriadne si rozmyslí, do čoho zainvestuje.

Chce krb aj bazén

Pre muža v znamení býka je rozhodne dôležitejší dom ako auto. Potrebuje bývať. Už v mladom veku bude určite snívať po samostatnom bývaní, sníva o tom, ako si tento príbytok zariadi, aj keby to mala byť len malá, miniatúrna chalúpka. Aj pracovať bude s cieľom vynoviť si svoj dom, ktorý je preňho dôležitejší ako dovolenky za hranicami. Určite chce mať doma krb, kde bude v zime praskať drevo a za domom bazén, v ktorom sa bude v lete denne kúpať.

Rád si užíva

Pre tohto muža nie je nič dôležitejšie, ako pocit, že niečo vlastní. Popri tom všetkom chce robiť na ľudí dobrý dojem, čo sa mu aj darí. V práci býva úspešný. No a čo sa týka vzťahov, vraj sú býci úžasní milenci. Ak majú vo svojom dome izbu, ktorá by vyhrala cenu „najkrajšie zariadená“, jednoznačne vyhrá spálňa. Ale aj na vaňu má býk vysoké nároky. Títo muži si radi užívajú, nielen doma v bazéne a pri krbe, ale aj v podnikoch pri dobrom jedle a samozrejme v posteli – vyskúšajú všetky polohy, o ktorých kedy čítali.

Ťažko odpúšťa, nezabúda

Ide o pokojné znamenie, rozzúriť ich určite nie je také ľahké, ako ohnivého barana, strelca, či leva. Musíte doňho poriadne rýpať, aby nakoniec, naveľa-naveľa vybuchol, v tom prípade to však bude „stáť zato“ a len tak skoro na tento výbuch nezabudnete. Pozor pred ním aj na to, čo kedy a kde hovoríte, pretože býk patrí k znameniam, ktoré sa nielen pomaly rozzúria, ale aj ťažko zabúdajú a odpúšťajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výbuch #vášeň #pokoj #odpustenie #spálňa #znamenie býk #venuša

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...