Využite pri sexe zadok na maximum. Partner sa poteší!

Chcete potešiť vášho chlapa niečím novým? Pri milovaní dajte do popredia zadok.

22.04.2016 17:00
sexy spodná bielizeň, zadoček Foto:
V intímnej chvíli je plieskanie po zadku zdravým nástrojom.
debata

Neváhajte skúsiť iné polohy, v ktorých bude pozadie hrať prvé husle. Zadok môžu vkusne používať aj nesmelé, ktoré sa chcú vyhnúť análnym záležitostiam za každú cenu.

Plieskanie po ritke

Muž si málokedy dovolí udrieť ženu len tak sám od seba. Klamali by sme však, ak by sme povedali, že ich tá predstava neláka. Najmä po zadočku, ktorý na žene každý zbožňuje. V intímnej chvíli je plieskanie po zadku zdravým nástrojom, ako si spraviť milostné chvíle pikantnejšími. Zabudnite však na to, že partner napríklad pri milovaní udrie prvý. Vyzvite ho, povedzte, nech to skúsi. On bude rád a vy si to užijete spoločne.

Vyššia pozícia

So zadočkom sa dá skutočne čarovať. Stačí zmeniť jeho polohu a sama zistíte, že ste o niečo bližšie k orgazmu. Na zdvihnutie zadočka využite napríklad vankúšik pri klasickej misionárskej polohe. Skúste tento malý trik a partner ocení, že ste začali pracovať so svojim telom. Každý chce totiž v posteli ženu, ktorá si vie sex užiť na výbornú.

Zadoček namiesto vagíny

Obľuba análneho sexu neustále rastie. No ak sa stále zdráhate skúsiť, čo je na ňom tak príťažlivé, aj tu môžete spraviť kompromis. Dajte partnerovi svoj zadok napríklad v čase, keď máte svoje dni, alebo chcete sexuálnu zmenu. Nemusí vniknúť priamo dnu, ale aj trocha lubrikantu a trenie medzi polovičkami je atraktívna súčasť milostných hier. Muži radi vnikajú žene penisom medzi prasia aj medzi polovičky zadočku. Najmä ak je lepšie vyvinutý.

Zážitok počas predohry

Zapojiť zadok do akcie znamená skosiť dve muchy jednou ranou. Nechajte si láskať, hladkať, bozkávať aj škrabkať zadok už počas predohry. Muž to považuje za extra vzrušujúce momenty a garantujeme vám, že ani vy nebudete iba tak držať nahlucho. Zadok má množstvo nervových zakončení, ktorých dráždenie vám jednoducho bude robiť dobre. Sedací sval navyše znesie aj trochu drsnejšie spôsoby a tak aj hryzenie bude provokujúce. Vyskúšajte, neobanujete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #zadok #predohra #sexuálne techniky

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...