Otázky, ktoré sa chce pri sexe spýtať každý chlap!

Nie sú príliš smelí na to, aby ich vyslovili, no niekedy môžete hovoriť aj bez pýtania.

08.04.2016 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muž je vďačný za každú interakciu vášho tela.
debata (3)

Muži to ocenia a budú nadšení, ako skvele vám funguje šiesty zmysel. Pritom ste len trošku nazreli do ich hláv.

Som lepší ako ostatní?

Každému to napadne. Ak vie, že máte čo hodnotiť. Túži spoznať, či je pre vás sexuálnym priemerom, alebo ho hodnotíte lepšie ako bývalých. Úprimnosť môže zabolieť, preto je každý príliš veľký zbabelec na otázky. Ak ale nový milenec patrí vo vašom rebríčku na čelné miesta, pokojne mu to povedzte. Jeho žiara porastie.

Hráš, alebo nehráš?

Každý muž chce svoju partnerku sexuálne uspokojiť. Každému ale občas napadne, či na neho rozkoš nehráte. Preto mu sporadicky môžete naservírovať, len tak medzi rečou, že s ním orgazmus nikdy nehráte a ste šťastná, že nemusíte nič predstierať. Teda ak je to pravda.

Robím ti to dobre?

Toto rieši muž takmer vždy, ak skúšate niečo nové a často má otázku skutočne na jazyku. Bude preto vďačný za každú interakciu vášho tela. V tomto prípade netreba odpovedať slovami, skôr vzdychmi alebo citoslovcami. Nebojte sa prejaviť a niekedy partnera vzdychmi aj povzbudzovať. Je to pre neho omnoho lepšia odpoveď, ako keď len ležíte a ticho čakáte čo bude.

Ako na to máš chuť?

Pre muža nie je jednoduché trafiť sa do ženských predstáv. Najmä ak sú premenlivé ako aprílové počasie. Najradšej by sa priamo spýtali, ako to dnes chcete. Či vyžadujete nežnosť, prípadne drsnejší sex, nejaké experimenty, alebo si len tak v pohode a pokoji túžite užiť klasiku. Je to skutočne dilema a preto môžete pokojne povedať už počas predohry, ako by ste si na sexe aktuálne zgustli. Pomôžete tým nielen partnerovi, ale v konečnom dôsledku aj sama sebe.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #komunikácia #sebavedomie #Šiesty zmysel

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...