Na čo si dať pozor v pozícii známej pod číslom 69

Starú známu sexuálnu pozíciu 69 - obrátené telá, zbožňujú nielen muži. Ide o veľmi erotickú polohu, ktorá vyžaduje veľa dôvery a obetavosti.

23.03.2016 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Pozícia, ktorá si pýta veľa faux pas. Pozor na ne.
debata

Túto pozíciu milujeme mnohé, lebo sľubuje orálny sex nielen preňho, ale aj pre nás. Avšak: Keďže on má priamy pohľad do rozkroku, ľahko príde k neželanému faux pas. Nie k jednému! Na čo si treba pri tejto chúlostivej pozícii dať pozor?

Pozor na vetry

Poďme k veci: S pozíciou 69 súhlaste len v prípade, že ste práve nedojedli fazuľovú polievku, alebo iné potraviny a druhy zeleniny, ktoré vás zdúvajú. (Máte to otestované). Inak si koledujete o veľmi nepríjemný zážitok. Presnejšie, nielen vy…

Je to predohra

Šesťdesiat devina je pozícia, ktorá vyžaduje veľa sústredenia. Zatiaľčo vy stimulujete partnera, musíte sa sústrediť aj na stimuláciu, ktorú spôsobuje on vám. Prepísknete to vo chvíli, ak z tohto dôvodu začnete zrýchľovať a partnerovi sa to prestane páčiť – pretože nie je ľahké mať to pod kontrolou. To tiež zaviní, že sa nebudete môcť sústrediť na svoj orgazmus. A preto, považujte túto pozíciu skôr za predohru k nasledujúcemu super horúcemu sexu.

Prst do zadočka

Tentokrát je reč o partnerovi. Veľa ste čítali o tom, že takúto masáž prstom muži jednoducho zbožňujú. Tak prečo to neskúsiť? Naša rada: Radšej to neskúsiť! Ak ešte nie ste s partnerom „zohratá dvojica“, takúto masáž si v tejto pozícii odpustite. Vychutnávajte si, čo máte pred očami.

Keď 69 rozptyľuje

Všetko prebieha hladko. On váš „výkon“ náležite komentuje, a zároveň robí dobre aj vám. Avšak odrazu prestane a sústredí sa len na svoj vrchol. Pozor! Nezájdite v tejto pozícii tak ďaleko, pretože práve ona je o vzájomnej stimulácii. Takže páni, pokračujte v hýčkaní!

Pozícia dôvery

Budú vás trápiť otázky, či ste naozaj perfektne oholená a či ste vo vzťahu tak ďaleko, aby mohol vidieť vašu dierku v plnej kráse, ako na tanieri. Objaví sa aj komplex, či preňho nie ste príliš ťažká (tučná) a ako sa v tejto pozícii zlepšiť, aby sa mu to ešte viac páčilo. Buďte si istá, že sa mu to bude páčiť bez ohľadu na to, ako vyzeráte. Muži totiž orálny sex milujú a zbožňujú ho tým pádom aj v tejto pozícii, ak nie práve v nej najviac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #orgazmus #predohra #orálny sex #sexuálna pozícia #69

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...