Sexuálne polohy, vďaka ktorým precítite lásku intenzívnejšie

Sex nie je len mechanickou súložou. Minimálne nie medzi ľuďmi, ktorí sa milovaniu oddajú z lásky.

19.03.2016 08:00
sex, vzťah, intimity, milovanie Foto:
S dôverou sa odovzdajte milovanému partnerovi.
debata

Existujú sexuálne polohy na rýchly orgazmus, na nové prežitie rozkoše, na stimulácii určitých bodov aj na plnohodnotnejšie precítenie lásky. Na tie sa dnes pozrieme.

Pevné zovretie

Ide o polohu, pri ktorej muž sedí, najlepšie opretý o posteľ a partnera si na neho vysadne. Sú v intímnom objatí, ako dvaja ľudia, ktorí sa ľúbia. Objatie znamená nehu, hladkanie a bozky, ale pritom dochádza aj k intímnemu spojeniu. Toto zovretie vám umožňuje prežiť pocity nehy zároveň s rozkošou. Ak sa vám podarí polohu ovládnuť, bude patriť k vašim najobľúbenejším.

Intenzívnejší misionár

O kladoch misionárskej polohy nemusíme hovoriť. Ak pri nej chcete zvýšiť pocit nehy a lásky, určite si žiada osvieženie. Je to bozkávanie, malý vankúšik pod zadok na lepšiu stimulácii vagíny a pohyb nohami. Nevystačíte si iba s uložením nôh doširoka. Objímte stehnami partnera, uväznite ho v sebe. To isté môžete spraviť aj rukami. Síce sa tým obmedzí rozsah pohybu, ale kto povedal, že len rýchle prirážanie je dobré? Práve naopak, pomalým pohybom si omnoho viac užijete vzájomné splynutie aj pocit blízkosti. Nebude ani problematické dávať si vášnivé bozky.

Motýlie krídla

Skúste si ľahnúť nahá na plachtu a nohy zvesiť z postele. Partnerovi stačí, že k vám pristúpi a už je na ňom, či si kľakne, alebo vás chytí za nohy, zdvihne mierne do mostíku a vnikne hlboko do vás. Prečo je táto pozícia tak intímna? Pretože muž je v nej aktívny a žena zažíva pocit odovzdanosti, no je to stále v hladine romantiky, žiadnej sado – maso ochutnávky. Vzájomne tak partneri stimulujú tie podvedomé pocity, ktoré sú v našej mysli zakorenené, že muž je dominantný a žena odovzdaná. Táto poloha prehlbuje aj vášeň, vidíte si do očí, ste spolu spojení, ale umožňuje aj vášnivejšie a prudšie milostné pohyby.

Súhra v stoji

Sex postojačky sa považuje za ten najmenej osobný. No záleží na jeho prevedení. Vysoko intímna a láskavá poloha je, ak muž stojí, partnerka na neho vyskočí, obopne ho okolo krku, okolo pása sa ovinie nohami a klesne na jeho penis. Môžete si pomôcť aj opieraním sa o stenu. Budete v dokonalom objatí a užívať si maximálne spojenie vášho poprsia s hruďou partnera, pier, dotykov, rúk a poloha prehlbuje dôveru medzi partnermi. Muž má pritom možnosť vás pohládzať, láskať po tele, hladiť po zadku, bozkávať a zažívať s vami akt najhlbšieho spojenia. To sa dá prežiť len s niekým, koho skutočne milujete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #láskanie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...