Partner nechce sex? Môže to byť vaša chyba!

Chuť na sex môže opustiť aj partnera. Vtedy mnoho žien spozornie a hľadá za sexuálnou nechuťou milenku.

06.03.2016 17:00
vzťah, sex, problém Foto:
Nie je pravdou, že skôr či neskôr začne muža nudiť každá žena.
debata

Príčina nebýva v inej žene, ale práve v tej, čo má podozrenie. Každého muža prestane baviť milovanie, ak sa dopúšťate kardinálnych milostných prehreškov.

Sex za odmenu

Nepoviete to priamo, ale ste tou, čo používa sex ako nástroj odmeny. Ako cukríky a sladkosti pre malé deti. Ak je partner dobrý, ak vás príjemne prekvapí, ak navarí, upracete, roztiahnete nohy. Muža to najprv teší, no nakoniec pochopí, že vo vašej sexuálnej aktivite nie je láska, vášeň a snaha robiť veci spontánne, ale systémom niečo za niečo. Vtedy rezignuje nielen na sex, ale aj na aktivity, ktoré si zaslúžia odmenu.

Pri sexe ste stratili grády

Nie je pravdou, že skôr či neskôr začne muža nudiť každá žena. To hovoria len ohrdnuté ženy a tie, ktoré nevedia, ako sa správať, aby partnera bavilo vyšantiť sa na ich tele nielen v prvom roku vzťahu, ale aj po prvom, či druhom desaťročí. Sex musí byť ako korenie, čo stále dráždi. Ak ste vyprchali z chuti, partnerovi to s vami nebude chutiť. Čítajte knihy o sexe, rozoberte erotické témy, snažte sa objavovať spoločne nové cesty slasti, buďte aktívnou vo vyvolávaní sexuálnych zážitkov. Ak len zhasnete, zhodíte nohavičky a položíte chrbát na plachtu, pre partnera to veľmi rýchlo prestane byť vzrušujúce.

Zodpovednosť

Mladé páry začínajú zápasiť s krízou v posteli, keď majú rozladené biologické hodiny. Najmä ak už chcete dieťa a partner ešte nie je pripravený vziať na seba otcovské povinnosti. Vtedy sa sexu zrieka kvôli strachu, no zároveň sa prestáva cítiť ako milovaný partner a má pocit, že je len „inseminátor“. Preto od sexu dáva ruky preč. Ak príliš tlačíte na pílu a partner má pocit, že do postele ide do práce, nemôžete čakať, že ho to bude baviť.

Nerozumiete si

Ak máte skvelý sex, ale mimo postele si veľmi nemáte čo povedať, skôr či neskôr príde problém. Pre muža je sex vo vzťahu jedna z najdôležitejších súčastí, no nie je to jediná vec, pre ktorú zotrváva vo vzťahu. Ak si prestávate rozumieť na úrovni názorov a spoločného života, aj sex pôjde skôr či neskôr dole z kopca. Pre muža nieje ľahké mať penis tvrdý pri žene, na ktorú ma ťažké srdce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #odmietanie sexu #sexuálne techniky

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...