Päť trikov, pre ktoré neujde za inou kvôli sexu!

Sex nie je jediný dôvod, pre ktorý sa rozpadajú vzťahy. Hrá však pri rozchodoch vždy veľkú úlohu.

03.03.2016 09:30
sex, intimity, erotika Foto:
Niekto si potrpí na tango nohavičky, iný na vysoké podpätky.
debata (1)

Bola by škoda pochovať dôveru, porozumenie aj lásku kvôli tomu, že nejaká iná dokázala toho vášho viac zaujať rozkrokom. Najmä, keď sexuálneho šťastného partnera môže mať doma každá.

Fetiše

Každý chlap po nich túži a pre každého je na žene fetišom niečo iné. Niekto si potrpí na vrkoče, iný na negližé, pančuchy, alebo vysoké podpätky. Sú muži, ktorí sa nevedia nabažiť ženy s okuliarmi, alebo v tango nohavičkách. Spýtajte sa partnera, čo v jeho očiach vylepší pocit vzrušenia a tešte sa, že sa môžete skrášliť aj sexuálne.

Nové cesty poznania

Sex je cesta. Tak to učí nielen Kamasútra, ale každodenná skúsenosť. Ak budete chodiť neustále rovnakým chodníčkom, stane sa rutinou, prestanete si všímať detaily a tešiť sa zo zážitku. Skúšajte s partnerom nové polohy, cesty dráždenia, rozkoše a možnosti slasti. Nehovorte nie, kým nevyskúšate, či vám niečo nové sedí, alebo nie.

Hra na mačku a myš

Ak sex nie je dostatočne hravý, motivuje to muža, aby sa zahral na donchuana. Aby začal baliť hravé slečny, prípadne navštívil erotické salóny, kde sa hrajú aj na lásku. Vyskúšajte si rôzne hry lásky od nadržanej školáčky, cez dominantnú dámu až po sexi šéfku, prípadne submisívnu gazdinú, naivnú slečnu, lacnú dámu… Možností byť každý deň „inou ženou“ je neúrekom.

Spontánny sex

Bez prípravy, bez otázok, odpovedí, bez prehovárania. Jednoducho iba tak. V priebehu dňa, ráno, ako prekvapko v sprche. Spontánny sex patrí u mužov k najobľúbenejším dobrodružstvám. Kvôli nemu sa im páčia jednorazovky, lov na diskotékach, ale ak ho pekným sexom prekvapíte doma a bez prehovárania a prosenia, určite si rád ušetrí komplikácie a nebude vymýšľať „kade – tade“.

Radosť zo sexu

Je prioritná. Môžete chodiť ako vystrihnutá z porno scény, ak budete sex predstierať od predohry až po orgazmus, nemáte u chlapa šancu. Sex je predsa jedna z najkrajších ľudských činností, prečo sa z neho netešiť? Ženy, ktoré ležia, vášeň iba prijímajú a aktivitu nevyvíjajú, nevyžarujú radosť, túžbu a angažovanosť, sú prvé v rade podvedených.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne hry #spontánnosť #fetiše

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...