Muži prosia: Dámy, do postele sa nevyzúvajte!

Ženy milujú topánky a radi ich nakupujú. Rozumejú sa značkám viac ako muži, ale len chlapi dokážu plne oceniť ich potenciál.

01.03.2016 09:00
Lodičky na vysokom podpätku Foto:
Vysoké topánky minimálne zakrývajú ženské telo a nevadia milostnému spojeniu.
debata

Topánky na žene pre nich dávno nie sú nutnou súčasťou odevu. Sú erotickým lákadlom, fetišom, hračkou, sexuálnym stimulom a preto hovoria, že dáma sa do postele nevyzúva!

Prečo topánky?

Je to ako sexuálna príťažlivosť. Nikto presne nevie pomenovať, prečo niekoho lákajú brunetky, iný si nevie predstaviť sex s inou ako s blondínou. Rovnaké je to s obutím. Niektoré štúdie tvrdia, že žena na vysokom podpätku dáva panvu dopredu ako znak pripravenosti na párenie. Iní hovoria, že u mužov vzbudzuje potrebu ochrany a pre pár vedcov je odpoveď v tom, že podpätok pripomína penis a tak sú vysoké topánky otvoreným volaním po sexe. Bežní muži však len hovoria, že ich vzrušujú.

Vedú podpätky

Priznať treba, že pekné topánky na žene ocení každý muž. No ak chcete rozohrať vášeň noci, na podpätku vám to pôjde omnoho lepšie ako v balerínkach. Či už kvôli niektorému z vyššie zmienených vedeckých vysvetlení, alebo z úplne iného dôvodu, muži pasú po vysokých podpätkoch. Vďaka nim sú ochotní žene odpustiť a prehliadnuť mnohé telesné nedostatky. Myslite na to, keď sa budete skrášľovať do spoločnosti.

Prečo sa nevyzuť ani do postele?

Bola by to škoda. Na rozdiel od sexi nohavičiek alebo korzetu topánky len minimálne zakrývajú ženské telo a vôbec nevadia milostnému spojeniu. Práve naopak, vedia mu dať grády. Ak chcete byť pre muža príťažlivejšia, krajšia a vzrušujúcejšia aj nahá, nevyzúvajte sa prosím. Navyše nie je nič horšie, ak partnera v podpätkoch zvediete a potom ich necháte pred dverami spálne.

Zapojte podpätky do hry

Muži čakajú, že zábava so ženou v sexi topánkach nebude len pri chôdzi, ale aj v posteli. Pri klasickom misionári môžete podpätkami jemne prechádzať partnerovi po nohách, alebo pri inej polohe mu ich dať na hranie rukami. Niektorým spraví radosť aj jemné poškriabanie. Prečo nie? Erotickej hre sa medze nekladú a stúpanie po tele v podpätkoch je pre mnohých mužov erotickou zábavou číslo jedno. Ste to len vy a vzájomné túžby. Bola by chyba si ich nesplniť.

Vyrajcovať vedia aj tenisky

Nie vždy vedia sexuálne zapôsobiť len krásne lodičky s podpätkom, čo siahajú až do nebies. Mužov vedia vzrušiť aj školácke tenisky. Klasické látkové, či športové. To však záleží od úlohy, ktorú si s partnerom zahráte. Na školáčke sú tenisky sexi a rovnako aj na pipke, čo práve prišla z posilňovne. Ak sa vžívate do erotickej role, je dobré ostať obutá. Partner si to užije.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotika #dráždenie #vysoké podpätky #sexy topánky

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...