Citlivý romantik a náhle tvrďas - muž v znamení ryby

Muž, narodený v druhej polovici februára a v prvej polovici marca, má podobné vlastnosti, ako jeho sestra, žena v znamení ryby.

04.03.2016 09:30
ryba, znamenie ryby Foto:
Ryba je tichá a tajomná.
debata

Kým mu neodpustí

Avšak pozor! Áno, hovoríme o jemnosti a citlivosti. To však neznamená, že ryba-muž je zženštelý. Obyčajne je to veľmi tvrdý chlap, u ktorého sa tieto vlastnosti prejavia, napríklad, keď to vo vzťahu k žene „preženie“. Urazí ju? V tom prípade sa „doplazí“, len čo to zistí. Líška sa, kým mu ona neodpustí. Potom sa znova vnorí do svojej „tvrdosti“ a mužnosti.

Býva nespokojný

Muž v znamení ryby je veľmi inteligentný. Vo všeobecnosti je všestranný a vie z každého rožka troška, no vyniká predovšetkým v matematike, zaujíma ho aj história. Najviac mužov v tomto znamení sa uplatní vo finančnej oblasti, dobrí sú aj ako poradcovia či pracovníci v bankách. Ale ak sa dostanú do vedúcej pozície, majú tendenciu svojich podriadených urážať, nestačia mu ich výkony, nebýva spokojný.

Myšlienkami vždy inde

Ak je niektoré znamenie detské, potom je to jednoznačne ryba. Nečudujte sa, ak si váš muž v nedeľu privstane, hoci ešte nemáte potomkov, len preto, aby si pozrel ranné rozprávky. To je normálne. K vlastnostiam, ktoré sú charakteristické pre toto znamenie, totiž patrí aj snívanie. Vždy sú myšlienkami inde. Aj keby boli na vedúcej pozícii, možno ich vidieť s rukami za hlavou a s myšlienkami napríklad v novom dome, ktorý raz určite bude mať.

Empatiu žena ocení

Sú to aj romantici. Celkom určite slávia Valentína, prikladajú tomuto sviatku význam a vymyslia niečo výnimočné, nezabudnuteľné, romantické. Nič nemajú ani proti večeri pri sviečkach, ani horúcej vani so šampanským a jahodami. Muž v znamení ryby je empatický, vie sa vcítiť do druhých, čo žena potrebuje a každá, ktorá má doma takúto rybičku, ocení. Patrí to k jeho plusom, pretože v kritických chvíľkach vie byť naozaj oporou.

Chce voľnosť

Na čo netreba zabudnúť, je sloboda. Vyžaduje ju mnoho chlapov, ale ryba výnimočne. Predstavte si to zvieratko, čo si tak voľne pláva v mori či v jazere. Tak isto si chce životom plávať aj tento februárový či marcový muž. Chce voľnosť, mať pocit, že si robí, čo chce. Ak ho „necháte“, sám sa vráti, pretože vycíti, že mu dávate, čo potrebuje ako soľ. Byť aj sám so sebou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #romantika #samota #znamenie ryby #empatia #inteligencia

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...