Valentínske trapasy: Aj vy ste ich zažili?

Občas aj také sa pritrafí. Možno to poznáte. Ste síce v stave single, ale čím bližšie je sviatok zamilovaných, tým väčšia panika vás chytá. Stráviť tento deň s hocikým!

14.02.2016 17:00
problém, trapas, trápna situácia Foto:
Namiesto romantiky, lásky a príjemne stráveného času: Trapas!
debata

Anežka (26)

Bola som v období, kedy som nikoho nechcela. Prežila som totiž dva nepodarené rozchody, po ktorých som sa ešte nestihla spamätať. Úprimne, vôbec som si neuvedomovala, že sa blíži sviatok Valentína, v práci som bola od rána do večera, ako v jednom kolotoči. A tak to bolo dobre, zvolila som si to tak zámerne, aby som nemala čas príliš rozmýšľať. V takomto zhone mi kolegyňa len tak medzi rečou spomenula nejakého svojho nezadaného, zrejme opusteného a zraneného suseda alebo kamaráta, už ani neviem, kto to bol. Keďže takéto dohadzovačky sú mi, medzi nami, odporné, nechápem, ako som privolila. A odrazu bum! Prvé stretko sa má konať práve na Valentína. Vtedy mi to došlo, aký je chlapec romantik, a ako sa tiež, zrejme za každú cenu, chce dnes vyhnúť samote. Možno podvedome som to chcela celé zrušiť, a tak som bola k nemu nepríjemná, už keď som ho videla, ako sa ku mne približuje s veľkou kyticou kvetov. V podstate, za to, že to nevyšlo, mohla aj jeho chôdza a prízvuk, ale tieto podrobnosti, ktoré patria zaľúbeným a nie nám, čo sa ešte len spoznávame, som považovala za totálne fiasko. Každý rok na Valentína si na tohto chlapca spomeniem a ešte dodnes sa červenám pri spomienke, ako veľmi sa snažil. Nuž, čo už…

Nikol (25)

My sme zažili trapas krátko pred Valentínom s mojou najlepšou kamarátkou. Obe sme v tom čase doslova viseli na všetkých zoznamkách, pretože okolie nám tlačilo do hlavy: Kde si chceš toho muža nájsť, keď nikam nechodíš? Veď ty len vkuse pracuješ alebo doma spíš! Ak sme sa občas vybrali na diskotéku, nič okrem opice z toho nebolo. Kde boli tí úžasní muži, o ktorých sa občas píše? Mysleli sme si, že zrejme na tých zoznamkách! Po tomto zážitku tam však už nepáchneme, neznášam dokonca z tohto titulu aj facebook. Keď si predstavím, ako chlapci, namiesto toho, aby vyšli do „terénu“ a snažili sa dámy zaujať, sedia pred monitorom a dobre sa zabávajú. A stretnúť dievča nemajú záujem, dá sa povedať. Náhoda. Obom, v rovnakom čase, nám písal jeden muž, ktorý pod svojou prezývkou ešte stále na internete „chytá obete“. Napísal nám (a možno dvadsiatim ďalším ženám) rovnakú správu, nechcel byť na Valentína sám a chcel s niekým stráviť príjemný večer. Prišli sme na to až po týždni vypisovania a dohadovania, jednu si zaistil, keby mu nevyšla druhá. Vznikla z toho sranda, odpísali sme mu spolu, ale ním to ani nepohlo, jednoducho sa odmlčal.

Mimi (28)

Zrejme nie sú naivné len ženy, ale aj muži môžu byť poriadni romantici a snílkovia. Stalo sa mi čosi nevídané a tiež to súviselo s Valentínom. Chlapec, s ktorým som sa zoznámila na Valentína cez facebook, si chcel po krátkej, dvojhodinovej známosti, kedy sme sa v podstate nestihli ani stretnúť (ale už sme na tom pracovali!), zmeniť status zo single na zadaný. Čo by ste na to povedali? Odmietla som, čo je prirodzené a jeho to veľmi ranilo. Prišiel 15. február, chlapec sa dostal do starých koľají, prestal byť rozcitlivelý a na mňa si už viac ani nespomenul… Som rada, že tento rok už neoslavujem Valentína sama, že budem obdarovaná viacerými vynaliezavými darčekmi a nemusím riešiť žiadne slzičky a trapasy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trapas #rozchod #zoznamka #osamelosť #romantika #Valentín #fiasko

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...