Vychladol v láske a sexe? Čo vám ho vráti naspäť do hry?

Plameň vášne akoby vyhasol a vám miesto horúcej postele ostala len akási vychladnutá pahreba?

04.02.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Keď objavovať vaše telo nie je tým správnym impulzom.
debata

Takýto scenár zažíva mnoho žien, ktoré sú zrazu prekvapené, kde sa stratil muž, čo mal chuť stále, vždy a za každých okolností. Spí síce vedľa vás, ale akoby to nebol on. Potrebuje novú iskru, aby vzplanul starou dobrou vášňou aj výkonom.

Keď klesá hladina túžby

Prvé mesiace vzťahu máte pocit, že sa usexujete. Zrazu prichádza sexuálna absencia, frustrácia, hľadanie mileniek. No môže to byť aj podnet na návrat vášne v stabilnom partnerstve. Pretože vášeň aj sex potrebuje k životu každý. Otázka iba je, či sa uspokojíte s úvodom do sexu, alebo otvoríte všetky komnaty.

Telo už pozná, ale rozpáli ho hra!

Prvé týždne partnera ženie snaha o poznávanie vášho nahého tela. Lenže čoskoro spozná všetky vaše prednosti aj materské znamienka. Preto už odhaľovať telo nie je tým správnym impulzom. Našťastie existuje technika „role play“, v rámci ktorej môžete partnera prekvapiť úlohou školáčky, doktorky, učiteľky, predavačky, slúžky. Správaním aj kostýmom. Verte či nie, zrazu sa rozhorí ako fakľa a on bude znova skúmať, snoriť a hrať sa.

Objavovanie rozkoše

Sex nie je o orgazme. Tak sa veľmi rýchlo nasýtite sexuálnej radosti. Preto je dobré partnera prebudiť k vyššiemu stupňu erotickej slasti. Tantra je jeden zo spôsobov, ako stupňovať rozkoš, vzájomnú lásku a prežívať pocity, ktoré pri pornografii ani s rukou chlap nemá šancu dosiahnuť.

Viete byť stále tajomná

Muž často stratí chuť na sex, ak máte každý deň tepláky, tričko, domáce oblečenie a pravidelne každý druhý deň uterák na hlave. Netreba vyzerať stále dokonale. Ale aj také líčenie pre partnera večer k stolu poteší. Môžete mu ukázať nový strih na ohanbí, dať si záležať na intímnej garderóbe. Muža nesmierne stimuluje k sexu akákoľvek zmena. Milujú novinky a ak ich nemajú, hľadajú novú ženu. Žiadny muž neopustí svoju milujúcu partnerku, ak mu zmenu vie pripraviť doma. To mu udrží aj libido v kondícii a nikdy neprestane po vás túžiť.

Experimentujte

Ak máte pocit, že ste v sexe prežili všetko za pár mesiacov či rokov, ste ako prvák, ktorý povie, že viac ako čítať a písať ho škola nemá čo naučiť. Sexualita je nevyčerpateľný prameň pôžitku, rozkoše a možností urobiť si dobre. Čítajte knihy, tipy o sexe, liečenie sexom, spoznajte tajomstvá sexuálnej meditácie a mnoho iného. Ak sa nebudete posúvať, nie je sa čo čudovať, že partnera nemá čo ohúriť a tak stráca chuť aj záujem.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #vášeň #túžba #sexuálne techniky

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vaše zdravie a šťastie.
Aj vy musíte dodržiavať určité pravidlá, aj čo...

+ Ak potrebujete, pospite si aj poobede, je to v poriadku.
Začnite sa v prácu viac snažiť, dotiahnete to na...