Najnudnejšie sexuálne praktiky. Partnera nimi určite nepotešíte!

Pokiaľ partnera chcete potešiť a nie unudiť, je dobré vyškrtnúť isté, inak veľmi obľúbené techniky, zo svojej posteľnej ponuky.

26.01.2016 11:00
erotické hry, erotické pomôcky, intimity, sex Foto:
Zväzovaním sa začína aj končí fantázia mnohých žien o drsnejšom sexe.
debata

Muži pri nich neprežívajú cunami rozkoše, ale more nudných chvíľ.

Masturbácia rukou

Ak chcete partnerovi preukázať náklonnosť a chytiť sa iniciatívy, určite nie dráždením rukou. Otvorene povedané, muž nečaká na partnerku, ktorá mu to chce spraviť manuálne. To zvláda zručne aj sám. Nudné je rovnako, ak masturbujete partnerovi penis pri orálnom sexe. Nedá sa to nazvať ani masturbáciou ani orálom, iba nudným posteľným zážitkom.

Strojový orál

Partnerovi sa nezavďačíte len tým, že mu penis vezmete do pusy. Ani tým, že budete pohybovať ústami hore a dole. Nebodaj ešte jeho citlivým žaluďom narážať bolestivo na podnebie. Takto to radšej nerobte. Muž si rád užije virtuozitu jazyka, ak viete sať, užívate si každý chvíľu, čo ho máte v puse. V prípade strojových pohybov je aktivita rovnako zaujímavá ako pohyby pracieho bubna.

Objatie, pusa, predohra, misionár

Nie, že by to bola nuda pri prvom sexe, ani pri druhom, aj s tretím opakovaním bude spokojný. Tragédiou je, ak milovanie vyvolávate presne v tomto zložení neustále. Rovnaké úsmevy, slová dotyky. Potom je pre partnera každé nové porno zaujímavejšie. Aspoň sa dokonale neopakuje. Uvedený nudný postup však volí príliš veľa žien. Presne tých, čo sa potom sťažujú, že vlastný muž o ne stráca záujem.

Zväzovanie

Tu sa začína aj končí fantázia mnohých žien o drsnejšom sexe. V praxi to znamená, že použijú lano na upevnenie končatín a v sexe sa pokračuje klasickým spôsobom. Nuž, nie je to pre partnera zábava. Je to stará dobrá klasika, akurát sa nemôže hýbať. To rozhodne nie je žiadna zábava. Bez toho, aby ste sa aj opreli do úlohy dominy, si radšej uzlíky na zápästí odpustite.

Tichý sex

Môžete sa hýbať ako dračica, ale ak neviete vyjadriť vášeň aj stonmi, bude to od desiatich k piatim so zábavou vo vašej posteli. Muža baví, keď je baba rozpálená a rozkoš si užíva nahlas. Hoci je to verejne známe, mnoho žien pri sexe stále mlčí a partnera dlhodobo nudí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #masturbácia #sexuálne techniky

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...