Šesť spôsobov, ako si udržať vagínu večne mladú

Môžete ostať večne mladou, príťažlivou a sviežou, minimálne vagínou.

24.01.2016 17:00
nohavičky, vaginálny zápal Foto:
Aj svoje intímne partie si môžete udržať v kondícii.
debata (2)

Partner vám tak neujde za mladšou a budete sa cítiť sebavedome aj vo veku, keď hlavu ozdobia šediny a prídu prvé vrásky pod očami.

Vagínou večne mladá

Nie je to iba povera. Duch a vagína môžu ostať večne mladé. Na druhej strane stačí zanedbať starostlivosť o tieto súčasti vašej osoby a zostarnú skôr ako zvyšok tela. Aj vagína tak môže mať „zlatú éru“ za sebou už v devätnástich, ale aj v päťdesiatke môžete udivovať milenca jej mladou sviežosťou. Treba sa len vybrať správnou cestou.

Zabráňte jojo efektu

Za každú cenu sa vyhnite ceste zhadzovania a priberania. Nezabudnite, že diétne estrády sa dotknú nielen tuku na bruchu a stehnách, ale nepekne sa odrazia aj na ohanbí. Priberaním a chudnutím povoľujú vaginálne svaly, ostáva len pokožka, často bez elasticity. Vagína tak nevyzerá dobre a ani pri sexe partnerovi už nepripadá dvakrát pevná.

Cvičte

Kegelove cviky sú skrátka top pre vaše ohanbie. Žena, ktorá ich necvičí, nemá šancu udržať si atraktívne vnútorné prostredie pre svojho milenca. Vďaka cvikom nemusíte na starosť riešiť, či ste príliš „široká“. Cvičte denne. Dá sa to stihnúť aj za pár minúť pri televízii. Nikdy však nerezignujte, ak chcete byť stále mladou aspoň tam dole.

Stop dlhým jazdám na bicykli

Športovať je zdravé, ale ak chcete mať magickú vagínu, tak cyklistika nie je pre vás. Zviesť sa cez leto na bicykli nikomu neuškodí, no dlhé niekoľkohodinové túry na dvoch kolesách podľa názoru niektorých odborníkov deformujú pysky ohanbia. Ženská vagína je nesmierne citlivé ústrojenstvo a neustály tlak tvrdého sedadla k jej kondícii neprispieva.

Udržte sa sexuálne aktívna

Čo sa nepoužíva, ochabne. Platí to nielen o svaloch rúk, ale aj o vagíne. Jej pružnosť si udržíte len aktívnym sexuálnym životom. Niekoľkokrát do týždňa je správna frekvencia večnej mladosti. Keďže sex má pozitívny vplyv aj na celé telo, téma vyhladzovania vrások vás ani nebude zaujímať.

Orgazmus

Je to zázračný recept na dokonalú vagínu. Sťahy pri orgazme aktivujú aj svaly, ktoré bežným cvičením nemáte šancu precvičiť. Doprajte si orgazmus pokojne aj každý deň. Ak partner nestíha, tak aj vlastnoručne. Orgazmus je záruka večne sviežej vagíny po dlhé roky. Čas proti nemu nič nezmôže.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #žena #Telo #mladosť #ako sa udržiava #vagína #kondícia

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...