Svojská žena v znamení vodnára: Potrebuje rozlet

Astrológovia sa o povahe ženy, ktorá sa narodila v tomto zimnom znamení (január-február), vyjadrujú ako o zložitej.

21.01.2016 13:00
vodnár Foto:
Žena v znamení vodnára.
debata

Silná intuícia a intelekt

Vzdušné znamenie, to je silná intuícia a intelekt. Muž, ktorý sa ju práve pokúša zbaliť, by si mal uvedomiť, že toto žieňa miluje podobne, ako žena v znamení strelca, slobodu. Mnohým „moderným“ mužom to vyhovuje. Žiadne zväzky a prstienky, žiadna paráda v bielych šatách, láska „len tak“, lebo to tak dvaja chcú. Aká romantika! Takže predstavujeme vám ženu v znamení vodnára!

Žiadna gazdinka

Sú tzv. rodinné znamenia, patrí sem predovšetkým rak, ale aj býk či kozorožec. Muži v týchto znameniach by uvítali, ak by ich partnerka nebola žiadna kariéristka, ale doma si lakovala nechty a k tomu čo-to chutné uvarila. Títo muži potrebujú servis a pokoj v rodine, ktoré je pre nich dôležitejšie, ako čokoľvek iné. Títo muži nepochodia. Pretože vodnárka nie je gazdinka.

Chce lietať, byť slobodná

Ešte raz sa vráťme k vzduchu, keďže vodnár je vzdušné znamenie. Kľúčom k nemu je vzduch. Rozlet, sloboda. Bude ju vyžadovať aj vo vzťahu, inak sa udusí a vzťah rýchlo vyhasne. Preto, muž, ktorý si získa jej srdce, určite nebude žiarlivý týpek, neznesie takéto „prípady“. Ona potrebuje voľnosť vo všetkých smeroch. A ak si chce zaflirtovať s manželovým kolegom, bez váhania to urobí. Tu a teraz.

Občas je odmeraná

O vodnárke napriek všetkému nemožno hovoriť ako o prelietavej žene, ktorá ma frajerov „na každý prst jedného“. To nie. Ona je doma verná, ale flirtovať chce aj s ostatnými. A robiť, čo sa jej práve zachce. Pridajme aj čosi z charakteristiky. Vodnárku spoznať podľa toho, že je určite šarmantná, zábavná a originálna. No na mnohých ľudí môže pôsobiť odmerane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #flirt #znamenie vodnár #intuícia #vzduch #šarm #intelekt

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...