Sex v zime. Čo treba zmeniť oproti letu!

Na zimu meníme obuv, kabáty aj mejkap. To, že sme pri sexe obvykle nahí neznamená, že netreba nič meniť.

07.01.2016 16:30
sex, erotika, bielizeň, zvádzanie Foto:
Zima je v spálni obdobím sexi kostýmov.
debata (1)

Veď predsa úplne inak sa súloží, keď sú vonku horúčavy, alebo sa do okien oprú prvé mrazy.

Sex v kúpeľni

Žiadne milovanie pod sprchou neprichádza do úvahy. V zime je však priestor na láskanie vo vani plnej peny s horúcou vodou, vonným olejom a s milovanou osobou. Takéto chvíle cez leto zažívať nebudete chcieť, ale cez zimu je to priam mágia. Skúste zimný sex obohatiť o radovánky v horúcej vani. Nebudete ľutovať.

Viac oblečenia

Aj keď sa kúri, nikdy nie je príliš teplo. Sex v rozpálenej spálni v kostýme je počas horúčav nepredstaviteľný. Lenže zima je obdobie, keď má skoro každá druhá žena studené nohy. Samodržiace pančuchy to vyriešia a ešte nimi aj potešíte partnera. Vyskúšajte kostýmy, korzety, vôbec sa nebudete potiť a využijete toto ročné obdobie na plnenie partnerových snov.

Iné vône

Znie to zvláštne, ale počas zimy a leta naše telo reaguje rozdielne na podnety. Preto sa na zimné radovánky hodia iné typy vôní. Vedie vanilka, pačuli, santalové drevo, klinčeky, vôňa vareného vína, gaštanov. To všetko je erotizujúce silice a napĺňajú dvojicu túžbou po sexe. Zabudnite na citrusy, či pomarančový kvet, ktoré vás k sebe ťahajú počas leta. V zime treba vymeniť aj afrodiziaká.

Zimné polohy

Vyžadujú si viac telesného tepla. V zime je sex omnoho viac o túlení. Aj poloha odzadu je vhodná v lete v úplnom pritúlení, nie len o prirážaní na štyroch. Počas zimy je najkrajšie, ak si okrem rozkoše odovzdávate aj telesné teplo. Počas leta je často kontakt s rozpálenou pokožkou partnera rušivý. V zime pôsobí ako ohromný erotický stimul. Čím viac budete k sebe prilepení o to viac sa vám milovanie v zime bude páčiť.

Možnosť mať viac sexu

Výhodou zimného obdobia sú dlhé rána a skoré večery. Náš mozog produkuje omnoho viac melatonínu a vďaka nemu túžime viac po blízkosti. Večer sa začína ešte v dobe, keď nie sme extrémne uťahaní. Tma prichádza skôr a s ňou aj myšlienky na milovanie. Zima nám dáva viac času na svetlo sviečky, oheň v krbe, túlenie a k tomu je už len na skok do postele. Rovnako aj zobúdzať sa ráno často znamená vstávať ešte keď je naokolo tma a to je ten čas, kedy sa dá stihnúť pár čísel ešte skôr, ako bude treba chystať raňajky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #intimity #milovanie #zima #sexuálne techniky

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...