Romantika podľa chlapa. Takto ho skutočne rozmaznáte!

Predstava žien a mužov o romantike sa do veľkej miery odlišuje.

02.01.2016 13:00
Masáž Foto:
Masáž je pre mužov extrémne romantickou situáciou.
debata

Niekedy však romantická chvíľka nemusí byť len o sviečkach, hudbe a dlhých pohľadoch. Môže byť aj podľa mužského princípu.

Tajomstvo masáže

Muži milujú ženský dotyk, ale nielen jemné hladkanie. Pochvaľujú si dynamiku, keď vie žena správne pritlačiť aj nežne poláskať. Masáž je pre nich preto extrémne romantickou situáciou, dokonca aj cennou predohrou. Naučte sa pár techník z tantry, z reflexnej masáže, ale aj erotickej stimulácie erotogénnych zón. Navrhnite masáž telo na telo a uvidíte, akého máte doma romantika.

Spoločné vychutnávanie

Muži sú pôžitkári a na túto strunku treba udierať, ak máte chuť spraviť mu pôžitok z romantiky. Zaobstarajte výnimočné víno, sviečky s vonnými olejmi. Doprajte si kulinárske dobroty. Zaujmite ho novými šatami aj spodnou bielizňou. Muž vie byť nežný, romantik, plný lásky ak mu servírujete nie klišé,zaužívané veci, ale kúsok niečoho, čo nabudí jeho zmysly. Vtedy má pocit, že ho máte rada, že vám na ňom skutočne záleží. Veľmi romantické.

Večer v dobrej spoločnosti

Muži na romantiku často nepotrebujú iba dva páry očí. Preto je pre nich romantikou prechádzka, alebo večera v reštaurácii. Oni lásku a priazeň jednoducho radi prezentujú. Možno je niekde v nich skryté, že potrebujú ako v prírode, šuchoriť naokolo perie, ale pravdou je, že práve v spoločnosti vedia byť k žene najromantickejší. Ak chcete okúsiť kus chlapskej romantiky, vyberte sa spolu medzi ľudí. No a treba priznať, na vyznávaní lásky medzi ostatnými, je skutočne niečo magicky romantické.

Nahé láskanie

Ak niečo muži nemajú radi, tak sú to šaty. Obzvlášť na žene. Skúste romantike dať rozmer novej formy vzrušenia. Zapnite radiátor, alebo zakúrte v krbe a príďte na romantický večer vo dvojici iba tak nahá, alebo v spodnej bielizni. Zrazu uvidíte, že partner na takýto večer zaobstará aj ruže.

Keď žena počúva

Aj také niečo je pre muža romantické. Dokonca nadmieru. Milujú, keď môžu pred ženou hovoriť o sebe, niekedy si len tak vyliať srdce, inokedy sa pochváliť, alebo predložiť svoje sny. Na tieto hry vás predsa balili a oni ich stále považujú za vrchol romantiky. Tak prečo im ich nedopriať aj večer pri pohári vína partnera chvíľu nepočúvať?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #spoločnosť #romantika #masáž

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....