Tri znamenia večných nešťastníkov! Pozorujete ich na sebe?

Životom môžete preplávať s úsmevom na tvári alebo s večne zachmúreným obočím. Čo si vyberiete, je na vás. Ak začínate patriť medzi nešťastníkov, možno na sebe pozorujete tieto znaky:

01.01.2016 17:00
žena, smútok, hnev Foto:
Opäť sa vám prihodilo niečo zlé?
debata

Nikomu nemôžem veriť

Šťastní ľudia nemajú problém dôverovať ostatným. Iste, nie každému sa pochvália so všetkým, čo ich v živote stretlo, ale dôveru v ľudí majú v sebe zakorenenú. Naopak, veční nešťastníci hľadajú v ľuďoch okamžite zlé vlastnosti. Sú presvedčení, že skôr či neskôr ich ktosi sklame. A priam to k sebe priťahujú.

Život je nefér

Komu sa občas nepritrafí čosi nepríjemné? Ale dôležité je, nestratiť zdravý rozum a z nešťastia sa vystrábiť. Ťahať nespravodlivosť za sebou a neustále ho „ukazovať“ okoliu dokáže poriadne otráviť ovzdušie. Nešťastníci majú tú zvláštnu schopnosť na nefér rany od života poukazovať neustále. A tak sa zväčša pohybujú v kruhu, z ktorého niet úniku. Malé nepríjemnosti sa totiž stávajú takmer každý deň.

Všetci ostatní sa majú lepšie

Niektorí áno, iní nie. Šťastní ľudia neriešia to, čo majú iní a čo oni nie. Majú radosť, že sa priateĺom darí. A na svoj život sa pozerajú s uspokojením. A hoci niekedy nejde všetko podľa plánu, nevadí. Rozhodne sa tým nezaoberajú každú voľnú minútu. Nešťastníci naopak riešia všetkých okolo seba. Porovnávajú sa, závidia, sužujú sa…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nešťastie #optimista #zúfalec

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...