Muž v znamení strelca priťahuje ženy. Ale chce slobodu!

Kľúčové slovo k mužovi, ktorý sa narodil v tomto zimnom znamení je "činnosť". A to vyslovene akákoľvek!

01.12.2015 13:00
debata
Muž v znamení strelca (si) rád strieľa. Aj zo... Foto: SHUTTERSTOCK
muž strelec, znamenie strelec Muž v znamení strelca (si) rád strieľa. Aj zo žien!

Strelec sa nerád nudí

On sa nudiť ani nevie, pretože má toľko aktivít a je obklopenými toľkými ľuďmi, že sa mu jednoducho nepodarí okúsiť, aké to je „nudiť sa“. Priťahuje ľudí. Býva hlavným organizátorom. Tým, ktorý sa zakaždým „vzchopí“ a zorganizuje stretávku zo strednej školy, založí turistický krúžok, chodí s priateľmi na chaty a grilovačky, skúša, čo doteraz nepoznal. To je Strelec.

Nepomstí sa

Na rozdiel od muža narodeného v znamení škorpióna, strelec sa nepomstí. Ani žene, ani mužovi. Samozrejme, že ho rovnako raní, ak mu ktosi hodí poleno pod nohy, ale ako správny ohnivý muž na to zabudne tak rýchlo, ako vzbĺkol hnevom. On si zlé veci ani dlho nepamätá. Ak môžeme o nejakom mužovi povedať, že je charizmatický, strelec to bude až na 90 percent.

Je neprehliadnuteľný

Prirovnať ho môžeme k Levovi, tiež patrí k ohnivým znameniam a rovnako rád má obdiv a keď vstúpi do spoločnosti, je rovnako neprehliadnuteľný a oslňujúci. Astrológovia to vysvetľujú ich vládcom Slnkom. Je inteligentný tvor, ktorý už čo-to pocestoval a tým pádom vie svojím filozofovaním ohúriť nielen ženy, ale neustále vďaka tomu získava nových kamarátov.

Pozor na žiarlivosť

Ženy si rád doberá, uťahuje si z nich… Ktorá to nepochopí a nezačne s ním hrať jeho hru, má smolu a nemá šancu. Inak to bude neustále urážanie a doťahovanie, kto z koho. A kto by o takýto vzťah stál? Pozor na žiarlivosť! Muž v znamení strelca vie totiž ohúriť veľa žien. Tento muž má tajné obdivovateľky, mnoho priateľov, aj v ženskom rode.

Pochybuje o sebe

Aby to všetko okolo Strelca nebolo také, priam ideálne, má aj on svoje chybičky krásy. Čím bude ženu po svojom boku zneisťovať? Predovšetkým svojím neutíchajúcim strachom. Hoci pôsobí sebavedomo, vo vnútri o sebe veľmi pochybuje. Jeho strach mu chodí v pätách a celý život sa ho nevie zbaviť. Strach, že nedosiahne, po čom túži, strach, že nezarobí, že nebude ocenený…

Nechajte ho dýchať

Keďže nič nemiluje viac ako slobodu, od partnerky ju bude vyžadovať. Inak veru šťastný nebude. Pritiahne takú ženu, ktorá sa nebude snažiť nahrádzať mu matku, ani sa na ňu podobať. Po čom jeho srdce piští, je sloboda. Nechajte ho lietať a dýchať, dôverujte mu, že vás nesklame a šťastie vám obom bude ležať pri nohách!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slnko #strach #Sloboda #obdiv #znamenie strelec #charizma

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...