Maličkosť, ktorá urobí s vaším vzťahom zázraky

Oddelené spálne? Nie, nemusí to vždy znamenať začiatok konca.

26.11.2015 13:00
spálňa, manželia, posteľ, spánok Foto:
V spálni si nerozumiete?
debata

Manžel sa odsťahoval do vedľajšej izby! To je koniec nášho vzťahu… Iste, ako prvé vám v hlave zabliká svetielko: niečo sa deje. Pritom pravda môže byť niekde inde. Váš drahý sa chce konečne vyspať. Nič iné za tým nie je. Neuveriteľné?

V minulosti tak páry fungovali celkom normálne. Muž a žena mali oddelené spálne. Pritom ako dobrý nápad sa to môže javiť aj v dnešnej dobe. A nielen v čase, kedy sa žena „odsťahuje“ do inej izby s malým bábätkom.

Len si spomeňte na poslednú noc… Vy ste si išli ľahnúť skôr, práve ste zaspali, keď sa v spálni objavil váš drahý. S hrmotom otvoril okno, nevedel nájsť pyžamo a o pol hodiny ešte vstal, pretože musel zavrieť okno. A čo jeho nočné chrápanie či návštevy toalety…? Koľkokrát ste boli hore spolu s ním?

Ani vy nemusíte byť bez viny. Večné „tlačenie“ sa na polovicu vášho manžela, „kradnutie“ paplóna či nočné „rozoberanie“ vzťahu či problémov domácnosti – ani váš manžel to nemá ľahké, priznajte to. Ak vám to možnosti dovolia, vyskúšajte si aspoň na čas oddelené spálne.

Čo vám to prinesie? Budete si vzácnejší. Ráno sa prebudíte s tým, že vám je za manželom smutno a bežíte ho „skontrolovať“ do jeho postele. A to je okamžite príležitosť na ranné intimity, bozky a objatia. Budete prekvapená, ako rád vás manžel uvidí.

Budete obaja do ružova vyspatí. Nie, to nie je maličkosť! Váš deň prežiteje energicky, úlohy budete plniť ľahšie a domov sa nevrátite ubitá únavou. Večer si tak ešte spoločne užijete. A potom opäť zamierite každý „k sebe“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #posteľ #oddelené spálne

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...