Čo mužom pri sexe začne liezť na nervy! Zaručene!

Nedá sa tomu zabrániť. Jedného dňa sa to stane. Mužovi začnú sexuálne zvyky jeho partnerky liezť na nervy takmer rovnako intenzívne, ako keď v kúpeľni nezhasínate svetlo.

22.11.2015 08:00
sex, vzťah, problém Foto:
Obohaťte si spoločnú sexuálnu ponuku.
debata

Čo sa dá robiť, keď sex miesto erekcie dvíha mužovi adrenalín?

Pohľad do tváre

Všetko sa opozerá. Najkrajšia stavba, najkrajšia prírodná scenéria, najkrajšia modelka aj žena, na ktorej mohol pôvodne muž oči nechať. Na plastiku chodiť netreba. Niekedy stačí skutočne len neostať pri milovaní bez mejkapu. Dokonca s pleťovou maskou, alebo bielymi škvrnami na vysušenie vyrážok. To je hotová vražda potešenia. Namaľujte sa. Zmeňte rúž, experimentujte s líčením. Nemusí to byť stále. Iba tak často, aby muž chápal, že stále je možná zmena. Že sa viete vyfintiť aj kvôli nemu a aby v posteli videl novú tvár, nemusí utekať za milenkou.

Rovnaké odtiene sexu

Máte svoje obľúbené. Áno každá dvojica ich má. Lenže práve to je chyba. Sú dobré, sú odskúšané, sú zaručenou cestou k orgazmu. Lenže mužovi, tvorivému a aktívnemu sa máli chápať sex iba ako cestu k vyvrcholeniu. Koniec – koncov, máli sa to aj každej žene. Preto je potrebné do sexu vsunúť aj polohy, pohyby a triky, ktoré obohatia hlavne sexuálnu ponuku.

Telo ako z gumy

Nehovoríme o gymnastických kúskoch. Práve naopak. Telo ako z gumy muži zvyknú nazývať partnerky bez odporu. Majú radi poddajné ženy, ale na druhej strane je to trochu nuda, ak vám ostane ruka tam, kde ju položia, telo nehybne iba odpovedá na prirážanie. Aktivita, mierny odpor, malé prvky zápasenia. Je to ako čili v dobrom sexe. Nie veľa, ale dosť, aby to nebola mdlá chuť.

Vynucovanie

Na začiatku im nevadí, ak chodia s iniciatívou. Neskôr sa im zunuje, že sex je dávkovaný iba na požiadanie. Ako niečo, čo si treba pýtať. Každému chlapovi lezie na nervy, ak sa vo vzťahu stane sex niečo, o čo treba žiadať. Pritom stačí iba prekvapiť, nečakane sa rozvášniť a partnera potešiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #intimity #sexuálne techniky

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...