Ako v sexe vystupňovať vzrušenie ešte viac!

Túžba, vášeň, vzrušenie. To všetko sú atribúty, pre ktoré sa nám páči byť nahými v posteli.

21.11.2015 11:35
sex, vzťah, intimity Foto:
Striedajte drsnosť s nehou.
debata (2)

Nechodíme predsa do perín cvičiť gymnastiku. Preto je lepšie hľadať triky na eskaláciu vzrušenia, ako nové polohy, čo vám len akurát natiahnu šľachy.

Vnímajte svoje telá inak

Začnite predohru inak ako bozkávaním, hladkaním a pomalým vyzliekaním. Vyzlečte sa bez najmenšieho záchvevu vzrušenia. Nahí si sadnite oproti sebe. Môžete sa masírovať, hladkať, hľadieť si do očí. Užívať si vzájomnú nahotu a vnímať nastupujúce pocity vzrušenia. Vychutnávajte si ich a rozhodne sa na seba nevrhnite ako zmyslov zbavení. Dráždite sa pohľadom, dotykom. Sedieť oproti sebe a dotýkať sa navzájom, nesmierne vybičuje túžbu.

Intímna masáž

Nezačínajte ňou, ako sa obvykle radí. Doprajte si luxusnú stimulujúcu a erotickú masáž až počas milovania. Jednoducho erotické hry posuňte do inej dimenzie intimity. Nahí sa masírujte nielen rukami, ale aj telami. Zamerajte sa na chrbát aj zadok. Zóny, ktoré majú nesmierne veľa nervových zakončení a u mnohých ľudí patria k skutočne erotogénnym oblastiam. Hoci pri klasickom sexe ich často opomíname.

Striedajte nehu s drsnosťou

Máloktorá dvojica uplatňuje toto vysoko spoľahlivé pravidlo na vystupňovanie rozkoše. Spoliehajú na sex nežný, alebo drsný. Lenže práve striedanie nehy s pridaním drsnejšej hry je to, čo udržuje plameň vášne. Najviac dokáže utlmiť vášeň práve to, že už do poslednej bodky viete, čo bude nasledovať. Striedanie nehy a divokého sexuálneho zápolenia je kľúčom k vystupňovaniu vzrušenia. Prečo nestriedať jemné bozky s hryzením, hladkanie so zviazaním rúk za chrbtom, nežné dotyky s plieskaním po zadku? Striedajte rozkoše a uvidíte, ako budete vášňou horieť.

Erotická muzika

Nič proti slovenskej, či americkej hudbe. Lenže na sex sa príliš nehodia. Nájdu sa aj výnimky, ale neuverte presladeným americkým odrhovačkám, čo znejú pri každej romantickej chvíli vo filme. Ak chcete vystupňovať sex, miesto slaďákov sa podľa štúdia na to hodia skôr rytmickejšie veci s prvkami gitary. Dokonca sú aj „erotické jazyky.“ Piesne po francúzsky, španielsky aj rusky vedia obohatiť sexuálny život o nový rozmer vzrušujúceho zážitku.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #vášeň #erotika #sexuálne techniky

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...