Poloha odzadu, ešte lepšie a intímnejšie

Polohu odzadu majú rady ženy a zbožňujú ju muži. Jej jediným negatívom, na ktorom sa zhodnú obe pohlavia, je menšia miera intimity.

19.11.2015 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Poloha odzadu je veľmi intímna.
debata (4)

To však môžete pomocou pár oživení zmeniť a milostný zážitok odzadu sa razom stane intenzívnejším, ako keby ste si hľadeli do očí.

Zrkadlový obraz

Priamy očný kontakt môže mnohým dvojiciam skutočne chýbať. To vyrieši zrkadlo. Či už v spálni, alebo kdekoľvek. Výhodou polohy na štyri je, že nepotrebuje nutne posteľ, práve naopak, často býva lepší pevný podklad. Užívajte si pred zrkadlom. Zamerajte sa na pohľady pred ním. Uvidíte vášeň, potešíte sa výhľadom na vaše telá v netradičnej pozícii. Uvidíte sa inak a samotný pohľad na milovanie vás bude vzrušovať aj stimulovať.

V spoločnom objatí

Nemusí to byť nutne iba na štyri a klasickým spôsobom. Poloha odzadu sa dá užívať skvele aj postojačky. Partner vás pritom hladí na prsiach, bozkáva po krku a s trochou ohybnosti si viete pozrieť aj do tváre a dať pusu. Pre ešte väčšie pohodlie si takto môžete lásku vyznávať prípadne poležiačky. Cítiť partnera na celom chrbte je veľmi príjemné. Najmä, ak jeho ruky môžu slobodne krúžiť po vašom tele, alebo aj klitorise.

Nuru štýl

Nuru masáž je intímnejšia ako tantra. Jej princípom je kĺzanie sa telom o telo so špeciálnym gélom. Možno nie ste profesionáli a preto si môžete dovoliť aj neprofesionálny prístup spojený s milovaním. Masáž telo na telo prináša obom partnerom nové pocity a všetko sa ešte znásobí ak partner po predohre formou stimulácie nervových zakončení do vás vstúpi. Masáž telom vie spraviť zo sexu odzadu skutočne rozkošnícke milovanie.

Smerom k análu

Je jedno, či patríte ku skupine žien, ktorá odmieta orál ako decká špenát, alebo si viete užiť jeho príchute. Pri polohe odzadu sa oplatí venovať análnemu otvoru pozornosť. Partner nemusí presedlať z klasického rytmu, no jeho ruky môžu poláskať váš sedací sval. Pomalé vnikanie a k tomu masáž zadku s vonným olejom už nejednej žene prinieslo orgazmus. Skúste sa odvážiť a pokojne jeho prsty zaveďte aj do oblasti konečníka. Nič netreba preháňať, ale jemná masáž zadočku s olejčekom je rozkoš, potešenie a v spojení s milovaním skutočným osviežením tejto polohy. Azda ani netreba zdôrazňovať, že je aj nesmierne intímnou, keďže takto sa neotvoríte len tak pred niekým, iba pred milovaným partnerom.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky #poloha odzadu

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...