Dokážete existovať aj sama? Ako to zistíte?

Vzťah sa vám rozpadol a vy musíte začať žiť sama. Po ťažkých začiatkoch však svitá na lepšie časy. Ako zistíte, že ste životaschopná aj ako single?

20.11.2015 13:00
žena, varenie, kuchyňa Foto:
Variť len pre seba? Prečo nie?
debata

Nie ste na víkend s nikým dohodnutá? A predsa sa naň tešíte… To je skvelý pokrok. Máte vlastné plány, vychutnáte si dlhý spánok, prečítate knihu, vyjdete si na raňajky do blízkeho bistra. Sama! A nemáte z toho nočné mory, naopak!

Kto povedal, že keď ste sama, nemôžete si vychutnať skvelé zážitky. A presne tak to beriete. Už sa nepotrebujete s niekým v kine držať za ruku ani si potichu rozprávať postrehy z filmu. A predsa z kina neodchádzete nešťastná.

Nemáte strach z nocí. Už máte za sebou obdobie, kedy ste k sebe volali kamarátky prespať, len aby ste prekonali tie nepríjemné hodiny, kým príde spánok. Bolo vám lepšie, keď ste v byte cítili prítomnosť niekoho ďalšieho. To už nepotrebujete. Tešíte sa do veľkej postele, ktorú máte len pre seba.

Nezdá sa vám byť nezmyselné uvariť si skvelú večeru len pre seba. Nemôžete si urobiť radosť výborným jedlom? Nemôžete potešiť len svoje chuťové bunky? Čo by nie… Bez sĺz v očiach sa posadíte za pekne rpestretý stôl, otvoríte si výborné víno a doprajete si exkluzívnu večeru.

A prichádza veľké rozhodnutie. Či už si vyberáte nové auto alebo meníte prácu. Doposiaĺ ste na zásadné rozhodnutioa boli vždy dvaja. Teraz leží ťarcha na vašich pleciach. Čo s tým? Poradíte si… Porozprávate sa s kamarátkou či kolegyňou, vypočujete si ich názor. Ale rozhodnutie je na vás a ste s tým vyrovnaná. Musíte urobiť aj tento zásadný krok, aby ste sa posunuli dopredu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #zivot #rozhodnutie #samostatnosť #kroky

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...