Nebojte sa masturbácie, teraz vás nikto nevidí!

Masturbácia je úžasný spôsob, ako ako spoznať svoje telo a svoju sexualitu. Váš orgazmus bude obzvlášť vzrušujúci.

25.11.2015 07:00
masturbácia Foto:
Nič príjemné si rozhodne neodopierajte. Teraz vás nikto nevidí.
debata (3)

Horúce fantázie

Dôležitým základom pre dobrú masturbáciu je príjemná nálada. K tomu neodmysliteľne patrí absolútne súkromie, čiže odstráňte všetky možné rušiče a vytvorte si útulnú atmosféru. Myšlienky sú však tiež dôležité! Ak nie najdôležitejšie. Pri masturbácii je pekné, že si môžeme predstavovať, čo sa nám zachce. Nikto sa o tom nedozvie, teraz je všetko povolené! Sex s krásnym hercom, ženatým susedom alebo zadaným šéfom? Žiaden problém. Snívajte, o čom chcete.

Jemné hladkanie v okolí

Väčšina žien netuší, že prsty nemusia byť pri masturbácii len náhradou za penis. Najmä citlivú oblasť okolo klitorisu a pošvového vchodu najlepšie vzrušíme jemným hladením. Ešte intenzívnejšie to bude, ak budú prsty vlhké. Vhodnejší je v tomto prípade lubrikant, pretože prostredníctvom slín môže hroziť prenos baktérií na citlivé sliznice. Skúste krúživé pohyby a nehanbite sa zájsť ani k análnemu otvoru.

Vo vani, sprchovou hlavicou

Mnohým ženám sa dobre masturbuje práve vo vani. Relax a vlhké podmienky všade navôkol sú na to ako stvorené. Odvážte sa experimentovať s penou. Vezmite sprchovú hlavicu a prúd smerujte na klitoris. Masírujte – uvidíte, že na vytúžený orgazmus nebudete dlho vyčkávať.

Zájdite ďalej

Spoznávajte svoje telo. Pamätajte na to, že vás nikto nepozoruje a dovolené máte tým pádom úplne všetko. Odbúrajte všetky predsudky, komplexy nabok. Len tak prídete k intenzívnemu orgazmu ľahšie a rýchlejšie. Preskúmajte svoje telo a zistite, kde je najcitlivejšie. Zájdite aj ďalej. Hlaďte si pri onanovaní vnútorné stehná aj prsia. Neskôr o tom porozprávate svojmu priateľovi.

Sexuálne hračky

Ak po nejakej túžite, nemusíte sa strápniť a meditovať o nich s predavačom v erotickom obchode. Celkom diskrétne si z mora takýchto hračiek môžete vybrať na internete, zaplatiť a objednať… Kuriér nebude mať poňatia, čo mu podpisujete. A vy sa môžete znova ponoriť do svojho sveta, kde je všetko dovolené.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #sprcha #lubrikant #orgazmus #vaňa #masturbácia #fantázia #pošva #prsty

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....