Prečo by ženy nemali prestať masturbovať. Nikdy!

Masturbácia už dávno nie je len o rozkoši. Minimálne pre ženy je aj výletom k tajomstvám ich telesných zákutí.

30.10.2015 17:00
sex, sexi žena, spodná bielizeň Foto:
Masturbácia je spoľahlivý spôsob, ako znížiť stres.
debata (1)

Žena, ktorá pravidelne masturbuje, má nielen krajší život, ale viac si užije aj s partnerom a partner s ňou. Masturbácia už dávno nie je iba z núdze cnosť na hasenie túžob osamelých.

Nikto vám nerozumie viac ako vy sama

Dôvod na masturbáciu nie je len uvoľnenie sexuálneho napätia. Základom celého procesu onánie je spoznávanie svojho tela. Darmo budete chcieť od partnera hory doly, ak si dobre neviete spraviť sama. Spoznávať vlastnú vagínu, jej citlivé miesta, zákutia, intenzitu dráždenia, tlak a trenie sú základné charakteristiky, ktoré sa musíte naučiť sama. Vďaka masturbácii pochopíte, čo vám robí dobre a môžete vyškoliť aj partnera.

Prvé kroky k orgazmu

Dosiahnuť viacnásobný, či mokrý orgazmus je potrebné si natrénovať. Nie je to vlastnosť, ktorú možno dostať za odmenu, je to prakticky vec tréningu. Dosiahnuť viacnásobný orgazmus je možné, no až 90% žien ho najprv zažilo osamote. Dôvodom je technika, ktorú si pýta takéto pokročilé rozkošníctvo. Odhalíte to, čo sa vášmu telu páči a následne prežijete aj vo dvojici.

Znižuje stres

V stresových situáciách je veľmi ťažké sa uvoľniť a pripraviť na milovanie. Masturbácia je však spoľahlivý spôsob, ako znížiť stresový hormón v tele. Orgazmus dosiahnete rýchlo a ľahko. Zároveň to môže byť aj uvoľňujúca praktika, ktorá vám upokojí myseľ a nakoniec si užijete aj pekné milovanie s partnerom. Nie nadarmo sa hovorí, že orgazmus je najlepšou predohrou.

Požehnanie počas menštruácie

Pre ženy obzvlášť významná položka. Nie je žiadne tajomstvo, že počas menštruácia sa zvyšuje chuť na sex, ale mnoho párov má počas tohto obdobia nútenú sexuálnu abstinenciu. Práve masturbácia počas menštruácie tak telu dodá, po čom baží. Výsledkom je ľahšie zvládanie tohto nie veľmi obľúbeného ženského obdobia. Ľahšie prekonáte lúpanie v krížoch, nervozitu a prirodzene vykompenzujete aj chýbajúcu sexuálnu aktivitu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #rozkoš #masturbácia #menštruácia #sexuálne techniky

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...