Poznáte skutočných zabijakov vzťahu? Tu je top päťka

Internetová zoznamka ElitePartner sa vo svojom prieskume zamerala na to, čo ľudia považujú za najväčších "zabijakov" vzťahu.

18.10.2015 08:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
Problémy v posteli?
debata

Zabijak číslo 1: Nedostatok času

57 percent opýtaných priznalo, že práve skutočnosť, že na partnera nemajú dostatok času, spôsobuje vo vzťahu problémy. Pre 35 percent opýtaných je problémom aj to, že čas jeden na druhého nemajú kvôli starostlivosti o deti.

Zabijak číslo 2: Stres v práci

Pre 55 percent opýtaných je pracovný stres problémom, ktorý negatívne ovplyvňuje aj ich vzťah. Ľudia uviedli, že potom, čo prídu zničení z práce, nemajú energiu ani chuť čokoľvek prežívať s partnerom, zaujíma ich len relax.

Zabijak číslo 3: Ťažká finančná situácia

Zložitá finančná situácia dokáže „zamávať“ vzťahom podĺa 53 percent opýtaných. Ak peniaze začnú negatívne nahlodávať váš vzťah, treba tento problém riešiť v počiatkoch, inak sa vzťah môže pod vplyvom spomínnaých problémov rýchlo rozpadnúť.

Zabijak vzťahu číslo 4: Nesúlad v spálni

Neuspokojivý sexuálny život ubíja vo vzťahu až 44 percent opýtaných, až 27 opýtaných považuje za veľmi náročné zachovať vo vzťahu vernosť.

Zabijak číslo 5: Vzdialenosť

Vzťah na diaľku sa síce udržať dá, ale je to náročné minimálne pre 43 percent opýtaných. Skôr či neskôr sa u jedného z partnerov ozve nepokojnosť z toho, že svojho blízkeho človeka má neustále niekde mimo domu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #čas #zabijaci vzťahu #vzdialenosť

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...