Na dokonalý sex stačí päť minút prípravy

Menej času ako pripraviť sa na radne. Radikálne menej postávania v kúpeľni, minimum príprav a dokonalý zážitok pre vášho partnera aj vás.

09.10.2015 17:00
erotické farby - čierna - sex - zvádzanie Foto:
Ako zvádzať partnera a pripraviť si pôdu na dokonalý sex?
debata

Investície takmer žiadne a nemusíte vystrčiť ani päty z domu. Všetko, čo potrebujete, aby ste to dnes mohli v posteli roztočiť, máte dávno doma. Len možno vás nikto nenaučil bežné veci využiť ako erotické lákadlá.

Pančuchové variácie

Ak máte samodržky, alebo podväzky o to lepšie. Ak nemáte, to vôbec nevadí. Tajomstvo dobrého sexu je o dobrodružstve. Pripravte partnerovi silonkové prekvapenie. Môžete použiť aj staré, ktoré už nechcete nosiť, lebo sa vám na nich pustil rýchlik. Mužov vzrušujú silonky viac ako erotická bielizeň. Ešte viac, ak ich môžu zničiť, alebo roztrhať. Umožnite to partnerovi. Nemajte pod silonkami ani nohavičky. Oddajte sa v nich milovaniu, iba tak ich nechajte partnerovi roztrhnúť. Alebo postúpite o úroveň vyššie a necháte si nimi zviazať aj zápästia? Variácie hier v posteli s pančuchami sú takmer nevyčerpateľné a pritom samotná príprava nezaberie viac času ako pár minút, kým si ich nasadíte.

Kráska a jej zviera

Mužov mrzí, keď vidia svoju partnerku krásne upravenú práve v momente, keď odchádza z domu. Vtedy by ju pomilovali, poláskali, pokochali sa a ona im zamáva. Často bez bozku, aby vám neostali otlačené pery. Skúste to inak. Namaľujte sa iba pre partnera. Pokojne aj výraznejšie, odvážnejšie, vulgárnejšie. Bude to chvíľu trvať, ale možno prvý raz partner nebude nadávať, ako dlho vám zaberie pobyt v kúpeľni. Omráčte ho erotickým líčením. Zbozkávajte rúžom ako v porno filme. Skúste orálny sex tak vášnivý, že si bude váš rúž z pohlavia drhnúť v sprche. Žiadne náklady, minimum prípravy a partner bude nesmierne spokojný. Budete jeho kráska a on sa premení na zviera.

Obtiahnuté tričko bez…

Pokojne aj bez rukávov, ale hlavne bez podprsenky. Nič nevzruší muža viac ako žena, ktorej tričko kopíruje prsia tak, že vidieť stojace bradavky. Ak zvolíte model jemne priesvitný a bielej farby a uvidí skoro toľko akoby ste bola nahá, je to pre neho chvíľka skutočného vytrženia. V tričku ho môžete dráždiť len tak večer pri televízii, predvádzaním sa pri upratovaní. Kdekoľvek budete chcieť zažiť ten pocit, že po vás partner túži a už ostáva len padnúť do postele. Uvidíte, že takáto maličkosť neskutočne spoľahlivo funguje a každá žena takéto tričko niekde v šatníku nájde. Partner bude s vašim oblečením nesmierne spokojný a nikdy nevyjde z módy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #partner #dokonalosť #milenka #erotika #trik

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...