Vedľajšie účinky ženského orgazmu

Orgazmus je obvykle považovaný za najkrajší pocit na svete. Unikátnu rozkoš sexuálneho vyvrcholenie nemôže nahradiť ani zmrzlina, ani krémeš, dokonca ani prémie k platu.

06.10.2015 17:03
bolesť hlavy - sex - partneri - konflikt Foto:
Vyhovárate sa na bolesť hlavy? Ale veď orgazmus ju môže odstrániť.
debata

Aby však nebolo všetko tak ideálne, aj orgazmus môže mať nečakané dôsledky. Spoznajte ich skôr, ako vás niektorý z nich prekvapí.

Bolesť hlavy

Argument bolesti hlavy sa s obľubou využíva na odmietanie sexuálnych hier. Skutočná bolesť hlavy však môže prísť aj v dôsledku výnimočného vzrušenia a prudkého vyvrcholenia. Orgazmus sa považuje za účinné analgetikum, ale v niektorých prípadoch môže vyvolať prudkú bolesť hlavy. Súvisí to s výkyvom hormónov, ale ak si všímate takýto stav častejšie, je vhodné vyhľadať lekára. Môže to naznačovať vážne problémy s krvným tlakom. Orgazmus je tak do istej miery aj barometrom vášho zdravia.

Orgazmus mimo vagíny

Tentoraz nehovoríme o vaginálnom, či klitoriálnom orgazme, ale o pocite orgazmu na úplne inej časti tela. Vedci už kategorizovali aj pojem Foot Orgasm Syndrome. Ide o pociťovanie orgazmických záchvevov v nohe. Ešte častejšie je prežívanie orgazmu na bradavkách. Orgazmus je tak skutočne jedinečný pocit, ktorý vám môže rozvibrovať celé telo. Doslovne.

Bolestivý orgazmus

Vedľajším účinkom orgazmu býva až bolestivé rozdráždenie citlivých miest vo vagíne. Prežívať pocit vyvrcholenia súčasne s bolesťou môže naznačovať problémy, ranky, či zdravotné komplikácie vo vagíne. Niekedy sa bolestivý orgazmus dostavuje aj pri prílišnom viacnásobnom vyvrcholení. V tomto prípade je potrebné nechať telo jednoducho vychladnúť. Aj veľa orgazmov môže škodiť. Ak nie telu, tak aspoň potešeniu.

Vyvrcholenie pri kýchnutí

Táto záhada je dodnes iba nedoriešenou vedeckou otázkou, ale niektoré ženy vyvrcholia pri kýchnutí. Prvé domnienky naznačujú niečo o prepojení dráh medzi sliznicami nosa a klitorisom. Nič však nie je potvrdené, ani vyvrátené. Jedno je však isté. Mať alergiu nemusí byť vôbec nepríjemné.

Spontánny orgazmus

Môžete ho dostať prakticky kdekoľvek, ale obvykle v posilňovni. Známy cvik sed – ľah vie ženám pri intenzívnom cvičení a správnom prevedení stimulovať vaginálne svaly. Ak do tohto cviku zapojíte aj Kegelove sťahy pošvy, je viac ako pravdepodobné, že sa vám môže podariť spontánne vyvrcholiť. Cvičiť budete ešte o niečo radšej ako doteraz.

debata chyba
Viac na túto tému: #hlava #orgazmus #pocit #účinky #vedľajšie

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....