Krásny muž v znamení váhy: Sám dlho nevydrží

Túžite po "prostom" jednoduchom mužovi? Preč potom od muža, ktorý sa narodil v druhej polovici septembra či v prvej októbrovej!

02.10.2015 15:00
debata
Muž v znamení váhy. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie váhy, váhy Muž v znamení váhy.

Na jednu noc? Nič preňho

Ostatné ženy sa potešia z informácie, že v tomto znamení sa rodí minimum mužov, ktorí vyhľadávajú lásku na jednu noc. Chcú stálu partnerku, hľadajú, vážia a vysoko stavajú vo svojom živote lásku, a to vo všetkých oblastiach. Narodili sa totiž pod patrónkou Venušou. Ak svoju vyvolenú stretnú, budú to brať smrteľne vážne. Vedia, že v nej musia nájsť aj priateľku, preto dlhšie testujú.

Musí byť milovaný

Sám nemôže byť človek šťastný, vraví sa. A muži v znamení váhy (množné číslo, podobne ako blíženci a ryby), šťastné ako single nebudú. Nech sa teda akokoľvek trápia vo vzťahoch, vždy je to pre nich lepšia voľba ako byť sám, nezdieľať s nikým krásne okamihy. Nehovoriac o tom, že podobne, ako všetky ostatné znamenia bez výnimky, aj muži v znamení váhy potrebujú a musia byť milovaní.

Dobre oblečený muž

Znamenie váhy vidí krásu tam, kde mnohí nie. Sú umelecky založení – nielen ženy, ale aj muži. V znamení váhy sa rodí veľa maliarov, dizajnérov, architektov, ale aj kaderníkov. Ak treba tvoriť, muž v znamení váhy určite priloží ruku k dielu! So svojou ženou je schopní do krvi sa pohádať v otázke, ako bude vyzerať ich spoločná obývačka. Pretože, čuduj sa svetu, muž v znamení váhy má o tom jasné predstavy. Spoznať ho aj podľa toho, že je spravidla vždy dobre oblečený.

Romantik ako sa patrí

Čím si dokáže získať ženu? Zapôsobiť môže viacerými spôsobmi (je dobre „vybavený“). Čo však drvivá žien ocení, je jeho zmysel pre romantiku. S mužom v znamení váhy nehrozí, že po dvoch týždňoch veľkej lásky „skončíte“ pri papučovej kultúre. On sa bude snažiť a dlho mu to vydrží. Nechce totiž spraviť radosť len vám, ale aj sebe. Krásu totiž vidí aj v okamihoch. A preto, člnkovanie po rieke, opekanie v prírode, stretnutie s priateľmi, alebo hľadanie hríbov? To všetko a ešte viac môžete s týmto mužom zažiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #láska #romantika #znamenie Váhy #samota #intelekt

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...