Päť znakov, že ste sa mu zunovali v posteli

Láska môže byť ako hrom, spolunažívanie na jednotku. No v sexe pociťujete, akoby ste strácali dych.

08.09.2015 11:00
sex, vzťah, intimity, problém Foto:
Keď prestáva zaberať aj erotická spodná bielizeň.
debata

Možno je to len chvíľkové obdobie, no ak sa zdá, že vám viac iskria obliečky statickou elektrinou ako vášňou, môže ísť o posteľné zunovanie.

Rovnaké polohy

Nemá chuť experimentovať v polohách. Stačí mu aj jedna. Maximálne dve. Dokonca partner začal obľubovať tie, v ktorých sex nie je až tak veľmi intímny. Pri polohe zozadu si totiž muž najčastejšie osladí predstavy niečím pikantnejším. Ale len vtedy, ak sa mu tá doma už naozaj zunuje.

Absentuje empatia

Partner sa sústredí omnoho viac na svoje potešenie a už si nerobí ťažkú hlavu z toho, že vy ste orgazmus zasa nestihli. Sex sa stáva omnoho viac potrebou, ako milovaním, pri ktorom má chuť užívať si každý kúsok vášho tela. Máte milostné pohyby, ale je to viac o živočíšnosti ako o nehe a poznávaní. Možno aj preto, že už má pocit, že na vás spoznal všetko.

Vzrušenie upadá

Na to, aby ste ho vzrušili, už nestačí iba úsmev. Dokonca už ani zvodný pohľad a nohy od seba večer pri televízii. Pomaly prestáva zaberať aj na erotickú spodnú bielizeň. Pozeráte spolu porno, prípadne potrebuje omnoho viac času na naštartovanie erekcie. Nie je to o nedostatku lásky. Iba dôsledok zmyslovej otupenosti na rovnaký predmet, hoci v tomto prípade je to telo.

Radšej film

Pár rokov dozadu nič nebolo dôležitejšie ako sex. Dnes je to aj pokračovanie televízneho seriálu. Môže to byť rovnako z vašej strany, ale aj z jeho. Ide o prípad zunovania, kedy aj nový diel televízneho sitcomu, kde sa prakticky nestane nič nové, predstavuje napínavejšiu a atraktívnejšiu zápletku ako už dobre známe pohyby na známom tele.

Raz a dosť

Kedysi ste vedeli po jednom milovaní prejsť hladkaním a láskaním plynule k milovaniu ďalšiemu. Zrazu po orgazme odchádza partner do kúpeľne, ku knihe, alebo sa prevalí na druhý bok a zaspí. Niečo také ako láskanie po akte sa stalo minulosťou. Nie preto, že by sa mu to už nepáčilo, ale jednoducho sa mu zunovalo telo. Možno sa s vami radšej porozpráva o plánoch na víkend, alebo zapne televíziu. Stále vás môže ľúbiť, ale eroticky ste sa pre neho stali ako miesto na dovolenke, na ktoré chodí každý rok. Úplne všedné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #intimity #sexuálne techniky #empatia

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...