Polohy hore, ktoré musíte skúsiť!

Jazdeckú pozíciu pozná každá žena. Nie je to však jediná poloha, v ktorej môžete "držať opraty".

05.09.2015 11:10
sex, milovanie, intimity Foto:
Ozvláštnite si svoje milovanie.
debata

Osviežte polohu na vrchu o nové milostné upgrady a zažite ďalšie rozmery sexu, keď vy budete diktovať, ako sa milovanie bude uberať.

Obrátené objatie

Ide o jednoduchú variáciu, ktorú rozhodne treba zaradiť do milostného života v každej spálni. Polohu si užije žena aj muž. Princíp je jednoduchý, muž pokojne leží na chrbte. Žena sa nasunie na penis a ľahne si na neho tak, že prsia opiera o partnerovu hruď. Je to intímna poloha na pomalé pohyby, hladkanie, maznanie sa a dlhé pohľady počas sexuálnych výmen. Výhodou je, že sa môžete pohybovať nielen hore a dole, ale pohybmi panvy určovať pohyb aj do strán. Nový pohyb v tomto prípade znamená aj nové rozkoše.

Rozkoš z odcudzenia

Predstavte si klasickú jazdeckú polohu, iba ju spravíte obrátene. Sadnete si na partnera chrbtom k jeho tvári. Takýto sex zaváňa istou mierou odlúčenia a milenci ho považujú až za nezbedný. Sex kedy si nevidíte do tváre dáva priestor intenzívnejšie prežiť pocit rozkoše vo svojom vnútri, vrátane nových erotických fantázií. Muž má pritom skvelý výhľad na váš zadok, ktorým sa kochá a môže ho hladiť. Vy máte výhľad na vnikanie penisu do vás a v tejto polohe sa veľmi dobre sťahujú a uvoľňujú vaginálne svaly.

Obývačkové prekvapenie

Nie je to oficiálny názov polohy, ale to vôbec nevadí. Hodí sa dokonale na rozčerenie hladiny stereotypného sexovania. Základom tejto polohy je moment prekvapenia. Pokojne vpochodujte v sexi oblečení pred partnera, keď len tak číta, alebo dokonca sleduje televíziu. Stačí chvíľka zvádzania a už si len sadnúť na jeho vztýčené prirodzenie. Poloha ideálna na rýchlovky, pri ktorej môžete určovať intenzitu pohybov aj ich smer. Počas televíznej reklamy si ozvláštnite program aj večer.

Modlitba lásky

Ide o náročnejšiu polohu, ktorá sa však odmení dávkou veľkej rozkoše. V tomto prípade treba priznať, že ide hlavne o pôžitok pre ženu. Sadnete si na vztýčený penis partnera v tureckom sede, zatiaľ, čo on leží na chrbte. Tým dosiahnete úplne novú a hlbšiu úroveň vniknutia do vagíny. Táto poloha si vyžaduje trochu cviku, kým zladíte navzájom pohyby, ale budete si pochvaľovať. To vám garantujú tisíce žien, ktoré sa takto radi modlia ráno aj večer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....