Prehĺtať spermie sa oplatí!

Sú ženy, ktoré si to ani nechcú predstaviť, ale tiež muži, ktorých to veľmi vzrušuje. Pozrime sa na ejakulát podrobnejšie, oplatí sa ich pri orálnom sexe "prehĺtať"?

03.09.2015 07:00
orálny sex, spermie, ejakulát Foto:
Spermie chutia aj podľa toho, ako sa muž stravuje. Či pije, fajčí...
debata (6)

Za lyžicu? Zvládneme!

V skutočnosti muži pri orgazme nestriekajú toľko spermií, ako si ženy zvyčajne myslia. Normálne množstvo ejakulátu obsahuje od 2 do 6 mililitrov. Nie je to viac ako jedna polievková lyžica! Odkaz pre všetky ženy, ktoré si strážia postavu: Spermie obsahujú len 5 kalórií.

Je to voda

Môžeme o nich tak hovoriť, pretože ejakulát pozostáva až z 90 percent vody. K tomu štipka fruktózy, trochu proteínu a pár spermií. Zo zdravotných dôvodov by ich teda žena pokojne mala prehĺtať.

Čo presne obsahujú:

Vodu – 91, 8%, sušinu – 7,2%, proteín: 45 gramov na liter, kyselinu močovú: 60 mg na liter, vitamín E: 9,8 mg na kg, vitamín B12: 0,45 mg na liter, vitamín C: 43 mg na liter, fruktózu: 2,24 g na liter, sorbitol: 0,1 g na liter, kyselinu citrónovú: 3,76 g na liter, kyselinu mliečnu: 0,37 g na liter, lipidy: 1,88 g na liter.

Nechutia mi!

Všetko závisí od životného štýlu muža. Nielen to, ako chutia, ale aj ich sfarbenie a množstvo. Niektoré potraviny môžu ich chuť a vôňu negatívne resp. pozitívne ovplyvniť. Napríklad po ananáse chutia spermie sladšie, alkohol ich chuť „strpčuje“. O cesnaku a nikotíne ani nehovoriac…

Elixír krásy

O spermiách sa zvykne hovoriť aj ako o elixíre krásy. Platí to. Možno si z nich vyrobiť pleťovú masku, nechať 15 minút pôsobiť. Po tejto procedúre by ste mali vyzerať mladšie. Spermie totiž obsahujú spermidín, ktorý pomáha pri produkcii proteínu a nukleových kyselín. Pleť bude po takejto maske pevnejšia, bez vrások a pupienkov.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #voda #orgazmus #orálny sex #proteín #vrásky #spermie #ejakulát

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...