Exotika v spálni. Inšpirujte sa TOP sex polohami zo sveta

Pozvánka na cestu okolo sveta nemusí zaváňať sexturistikou. Spoznávať nové destinácie sa dá aj inak ako s pasom vo vrecku a za drahé peniaze.

28.08.2015 17:00
Jazdenie je obľúbená sexuálna poloha u... Foto:
Jazdenie je obľúbená sexuálna poloha u amerických párov.
debata

Trochu dovolenkovej exotiky si môžete dopriať aj v podobe milostných polôh, ktoré letia vo svete. Osviežiť štandardného misionára totiž vôbec nie je zlé.

Američania radi jazdia

Mnohých z nás pri slove Amerika napadne azda najznámejšia cesta Route 66 a dobre si zajazdiť na parádnej mašine je v USA takpovediac povinná jazda. Možno aj preto vedie v tejto krajine jazdecká poloha, pri ktorej je žena hore. Veľmi obľúbená je aj poloha odzadu, keď žena kľačí. Klasický doggy style čoraz viac vytláča pozícia lenivého psa. Ide v podstate o polohu odzadu, akurát žena nie je na štyroch, ale leží na bruchu. Takáto jazda v spálni môže byť skutočným osviežením bežnej rutiny a pritom nejde o žiadne extrémne výkony.

Kráľovské polohy

V neďalekom Anglicku si nevedia vynachváliť milovanie odzadu, ale v Londýne akurát prichádza nová sexuálna móda a mládež sa oddáva sexu postojačky. Tvárou v tvár, keď partner drží žene jednu nohu pokrčenú v kolene, alebo klasicky odzadu. S toto polohou si užijete aj vonku, pri prechádzke a na turistike. V neďalekom Škótsku sa najradšej dvojice milujú v klbku, teda poloha lyžička je tu veľmi žiadaná. Určite má svoje čaro, aj keď počas leta je pri nej dosť horúco. Na sychravejšie škótske počasie je však ideálna.

Nohy na plecia

V našich zemepisných šírkach sa nám pri tomto slovnom spojení evokuje niečo iné ako v Ázii. Medzi najpreferovanejšie polohy v Japonsku patrí práve poloha s vyloženými nohami partnerky na plecia partnera. Táto poloha nie je výnimočnou ani na Slovensku, ale keď ju budete najbližšie s partnerom testovať, môžete sa cítiť ako v Tokiu.

Slováci sú svetoví

Na pár zmienených ostáva čistou jednotkou všade na svete práve misionár. Aj v našich spálňach sme preto počas sexu zaradení k svetovej elite. Psychologička Hillary Goldsher, Ph.D., hovorí, že misionár je typický hlavne pre dlhodobý sex medzi milujúcimi sa pármi, pretože je najláskavejší a najintímnejší. Nemusíte sa preto vôbec cítiť zle, ak v nej skončíte. Zaľúbenci po celom svete jej holdujú rovnako často.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #milovanie #svet #inšpirácia #poloha

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...