Single a zúfalá! Pre chlapa tá najhoršia kombinácia

Ak máte neustále nejaký problém, nečudujte sa, že o vás nikto nestojí.

29.08.2015 13:00
smútok, žena Foto:
Večne nespokojná? Takto si chlapa nenájdete.
debata

Čím to je, že niektoré ženy, hoci nie sú prvoplánové krásavice, priťahujú mužov ako osy med. A naopak iné, hoci pekné, sa statusom single „pýšia“ celé roky. Nedobrovoľne.

Zúfalstvo – slovo, ktoré celkom presne opisuje, prečo po nich žiaden muž „nechňapne“. A ak aj náhodou „chňapne“, veľmi rýchlo vezme nohy na plecia a beží kade ľahšie. Zúfalá žena si jednoducho chlapa nenájde, hoci by vyzerala ako mladšia sestra Cindy Crawford.

Oči doširoka otvorené, hlava v smútku a vety točiace sa okolo jej neuveriteľnej smoly. Pozor! Nielen na mužov, zúfalá žena si nájde vždy niečo, čo je jednoducho v jej živote zlé. A práve týmto sa prezentuje v spoločnosti kohokoľvek. Pritom nikomu inému z jej okolia to až také tragické nepripadá. Má strašného šéfa? Vysokú hypotéku? Otravnú matku?… Každý má predsa niečo, čo ho sužuje. Ale nie každý tým neustále obťažuje okolie a už vôbec nie potencionálneho nápadníka. Toto na chlapov jednoducho nezaberá. Bodka.

A čo potom kráska, ktorá sa nielen sťažuje na svoj trpký osud, ale navyše – tak veľmi túži po svojom princovi, že ho vidí v každom, ale skutočne v každom mužovi, ktorý sa s ňou dá do reči. Je ochotná zapredať aj vlastnú dušu, len aby ho získala. Zahadzuje všetky svoje plány, očakávania – v mene lásky. Je pripravená stopercentne sa prispôsobiť tomu, kto ju podľa nej urobí konečne „šťastnou“. A zostáva sama…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #samota #chlap

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...