Vedci objavili dokonalý penis. Vyhovoval by vám?

Dlhé roky výskumu, zisťovania, merania a fyziologických predností vyústili k vedeckému predstaveniu dokonalého penisu.

26.08.2015 09:00
Ako by mal podľa odborníkov vyzerať ideálny... Foto:
Ako by mal podľa odborníkov vyzerať ideálny penis?
debata (1)

Hoci každej žene vyhovuje niečo iné, vedci sa posnažili nájsť ideál, ktorý by sa nad mužskými prirodzeniami čnel ako pohlavný Adonis. Dokonalý a všetkými ženami žiadaný.

Najdôležitejšia je…

Veľkosť, ohyb, hrúbka, to všetko je nepodstatné v porovnaní s čistotu. Každú ženu odradí od penisu, ak nie je práve najčerstvejší. Chladivá mydlová vôňa čerstvo osprchovaného chlapa je ale presne to, čo od penisu každá žena žiada.

Veľkosť na druhom mieste

Je to tak trochu ako s veľkými ženskými prsiami. Muži obdivujú mega objemy, ale v posteli chcú mať ženské prsia akurát do ruky. Tak je to aj s penisom muža. Štúdie dokázali, že ženy, ktoré sa majú milovať s mužom disponujúcim penisom nad 15 centimetrov, vykazujú okrem vzrušenia aj obavy z bolesti. Pritom ženská vagína je najcitlivejšia v prvej tretine. Ideálny penis je teda naozaj čistý, voňavý a má od trinásť do pätnásť centimetrov.

Správny uhol

Bežne sa nerieši, ale sklon penisu je pre sexuálne uspokojenie dôležitejší ako jeho veľkosť. Ideálom je penis v erekcii stojaci v ostrom uhle, nie v pravom. Zároveň je ideálom jemne ohnutý v tvare bumerangu. Tým dokáže stimulovať tie najcitlivejšie miesta vo vnútri vagíny. Tomuto ženy hovoria ideál, ale stále chýba ešte posledné koliesko do dokonalého súkolia.

Hrúbka

Je dôležitejšia ako dĺžka. Ženy uprednostnia mužnejšie objatie pred vychudnutým partnerom a tak je to aj s penisom. Ideálny penis je dostatočne hrubý, aby sa ním žena cítila skutočne naplnená. Do istej miery tu zohráva rolu aj šírka vagíny, ale podľa ankety výrobu prezervatívov, ak partnerovi nezlieza štandardná šírka prezervatívu 52 milimetrov, mala by byť každá žena spokojná.

Nie je to len o anatómii

Znie to až trochu mysticky, ale dokonalý penis nie je len o fyziológii. Najdokonalejší penis sa ukázal nástroj muža, ktorého žena skutočne miluje. Nielenže ju fyzicky priťahuje, ale zamieša sa k tomu aj chémia zvaná láska. Iba taký penis je popri fyzickým charakteristikám pre ženu plne uspokojivým.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #penis #dokonalosť #štúdia #vedci #veľkosť #tvár #hrúbka

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...