Čo muža pri sexe najviac znechutí?

Erotika praská vo vzduchu a zrazu ako blesk z jasného neba sa všetko zmení. Vzrušenie vystrieda znechutenie a z predstavy vášnivého večera ostanú len ruiny.

08.08.2015 13:00
sex, intimity, problém Foto:
Odmietanie je na vysokých priečkach straty záujmu o sex aj o samotnú ženu.
debata

Muž nie je stroj, ak na neho zaútočí znechutenie, poklesne jeho nálada aj erekcia. Čomu sa vyhnúť, aby ste v posteli zažívali len príjemné chvíle a žiadne fiasko?

Hra na „mŕtvolku“

Muži v sexe milujú hry. Rozvášni ich úloha prostitútky, doktorky, sestričky, školáčky, je skutočne celá plejáda kostýmov aj úloh, ktorých sa môžete zmocniť pre vybičovanie vzrušenia. Pri hre na mŕtvolku ale nejde o žiadne morbídne fantázie ale prípad, keď sa zo ženy zrazu vytratí akýkoľvek pohyb. Žena iba pasívne prijímajúca, ležiaca, bez štipky nadšenia, záujmu, vášne, pohybu a interakcie je skutočne najväčší vrah vzrušenia aj erekcie. Na tieto situácie nezaberá ani dvojitá viagra.

Zápach

Paradoxne je podľa zistení až na druhom mieste po nehybnej žene. Zápach tela, potu, vagíny vie zaútočiť na primárne pudy. Muž sa nevie premáhať. Aj preto, že práve vôňa ženy je to, čo často jeho penis dvíha dohora. Naopak odpudivý zápach pochová akúkoľvek snahu o nabudenie iskrivej atmosféry. Bez príjemnej arómy v ovzduší sa sexu nedarí.

Nezaujatosť

Keď sa to stane, všetko snaženie je preč. Začnete popravovať plachtu, siahať po niečom na stolíku, alebo odvracať hlavu a partner zrazu vie, že má telo, ale duchom ste neprítomná. Je koniec vzrušenia. Nebol by to prvý prípad, ak partnerovi klesne erekcia, keď počas sexu začne partnerka riešiť posuny, hygienické potreby, či nariasenie vankúša.

Odmietanie

Je na vysokých priečkach straty záujmu nielen o sex, ale pozor aj o samotnú ženu. Odmietanie muži charakterizujú ako neprijímanie nápadov, noviniek a návrhov v sexuálnom živote. Nie je príliš atraktívne, keď žena muža odmieta od seba a o intímnostiach rozhoduje len jej chcenie alebo nechcenie. Je to najodpudivejšie správanie, ktoré v každom mužovi dokáže zabiť akékoľvek vzrastajúce vzrušenie a pri častom opakovaní aj sympatie k partnerke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotika #odmietanie #sexuálny problém

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...