5 neobjavených erotogénnych zón

Ženské telo do detailu nepozná ešte ani medicína. Preto je stále možné objavovať miesta, ktoré vedia poskytnúť nové dimenzie slasti.

04.08.2015 09:30
sex, intimity, erotika Foto:
Nechajte sa láskať na celom tele.
debata (2)

Prejdite si ich s nami. Vlastne radšej spoločne s partnerom…

Priestor nad klitorisom

Klitoris je dlhé roky považovaný za strojcu najkrajších milostných pocitov. Naveďte partnera tentoraz kúsok nad klitoris, do priestoru, kde sa časť vagíny už začína meniť na pokožku brucha. To je presne ten neobjavený a podceňovaný bod na rozkoš. V zmysle, že pod lampou býva najväčšia tma, objavte aj priestor, ktorý zatieňoval klitoris. Spoznáte nepoznané.

Bod U

Lokalizovaný približne 2,5 centimetra na vrchnej strane vagíny, priamo pri ústí močovej rúry. Je ideálny na dráždenie prstami aj jazykom. Skúste ho nájsť spoločne s partnerom v rámci horúcej predohry. To, že sa trafil správne, spoznáte hneď. Je to totiž čo sa rozkoše týka, akýsi bratranec bodu G, ktorý pozná už takmer každý. Bod U je však novoobjavený priestor v ženskej vagíne. Občas sa oplatí kráčať s dobou.

Pery

Koľko im venujete priestoru pri sexe? Viac ako polovica párov sa pri sexe nebozkáva! Bozky využívajú zásadne pri predohre, pri sexe už ústa slúžia maximálne na orálnu stimuláciu. Nesmierna škoda. Pery sú na nervových dráhach klitoris a mozog a ich bozkávanie, hryzenie, oblizovanie stimuluje pocity a pomáha najmä ženám rýchlejšie dosiahnuť vyvrcholenie.

Vnútorná strana stehien

Táto časť ženského tela je doslova pokrytá nervovými zakončeniami stimulujúcimi potešenie zo sexu. Vyťažiť z nich môžete objatím partnera pri misionárovi. Samotné zovretie medzi nohami vám prinesie viac upokojenia. Ak si ich necháte hladkať, dráždiť a masírovať pri predohre, alebo v sexuálnom zápale, zažijete viac ako tie, čo nohy dávajú len prosto od seba.

Ramená

Znesú tiaž kabelky a pritom patria k top erotogénnym zónam. Nechajte si jemnou masážou ramená uvoľniť, jemným škrabkaním pohládzať smerom po rukách k lakťom. Ani sa nenazdáte a zistíte, že vaša vagína začína priaznivo reagovať.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láskanie #stimulácia #sexuálne techniky #erotogénne zóny

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....