Dominantný muž v znamení leva. Zásadový, silný, neprehráva!

So ženou narodenou v tom istom znamení má toho veľa spoločného. Aj on na seba totiž strháva pozornosť. A tiež sa mu to páči.

31.07.2015 07:00
debata
Muž v znamení leva. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie lev Muž v znamení leva.

Hľadá skromnejšiu ženu

Ak si nájde ženu v znamení leva, budú na seba pútať pozornosť ako pár. A budú sa cítiť úžasne. Každá pozornosť toto letné znamenie nadnáša, cítia sa ako ryby vo vode, keď sa o nich rozpráva. V akej súvislosti, to už je predsa druhoradé… Avšak radšej ako ženu v znamení leva si muž-lev uloví inú, „tichšiu“ ženu skromnejšieho znamenia.

Ukážkovo si verí

Okrem toho možno leva spoznať aj podľa toho, že je najsebavedomejší zo všetkých znamení zverokruhu. Ak niekto nevie, čo znamená „veriť si“, on mu to vysvetlí. Vlastne nemusí nič ani vysvetľovať, každý to vidí, cíti. Nepripustí, že by zlyhal a ak prehrá v akomkoľvek malom boji, postaví sa hneď na nohy, aby mohol znovu bojovať.

Príliš dominantný!

Odkaz pre všetky ženy, ktoré si našli muža narodeného v tomto znamení, teda v druhej polovici júla, či v prvej polovici augusta. Pozor. Muž, s ktorým hodláte stráviť možno až zvyšok života, je príliš dominantný. Ak vám to vyhovuje, smelo do toho. Ak sa necítite v podriadenej pozícii dobre, vycúvajte. Ak si naivne myslíte, že sa zmení, určite sa to tak nestane.

Silný aj zásadový

Za slovom dominancia sa však skrýva aká-taká nádej. S touto vlastnosťou ide ruka v ruke sila. Kto teda hľadá muža, o ktorého sa môže oprieť, ten je na správnej adrese. Žena pri ňom môže prísť aj o prácu – podrží ju, dokonca ho to spraví šťastným. Pretože ohnivý muž v znamení leva nie je len dominantný, je aj silný a zásadový. A to sú už vlastnosti, ktoré možno označiť za pozitívne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie lev #BOJ #sebavedomie #sila #dominancia #zverokruh

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...