Láska? Uf, tieto 3 znamenia k nej nepatria

Niečo sa vám na vašom vzťahu nezdá? Trápia vás dookola tie isté veci?

23.07.2015 09:30
rozchod, kríza, láska Foto:
Už sa blíži koniec vzťahu?
debata

Nedôvera

Ak váš vzťah dlhodobo zožiera nedôvera, smeruje k rozpadu. Večný stres, strach a smútok z nepríjemných pocitov, ktoré vás ovládajú. Zrejme ste sa už niekoľkokrát vo vašom partnerovi sklamali a dôverovať mu je pre vás nemožné. Položte si otázku, či schcete naďalej zostať vo vzťahu, ktorý vám prináša viac problémov než radosti.

Míňanie sa

O čo ide? Že ste sa nestretli v období, kedy už obaja chcete to isté. Vaše aktuálne plány sú priveĺmi odlišné, aby ste mohli vo vašom vzťahu nájsť naplnenie obaja. Typickým príkladom je túžba po rodine u jedného a honba za kariérou u druhého z páru. Len ťažko zladíte dvoch ľudí, ktorí majú odlišné očakávania od života.

Tajnosti

Iste, nemusíte si „vešať“ na nos úplne všetko, ale neochota rozprávať sa, zatajovanie či klamstvo je pre dobrý vzťah hotovým zabijakom. Načo je vám partner, keď musíte byť neustále v strehu a kontrolovať, čo mu poviete a čo už nie? A keď sa od tretej osoby dozviete informácie, ktoré vás zaskočia a ktoré vám mal povedať? Nepríjemné a deprimujúce pocity potom začnú váš vzťah obchádzať celkom pravidelne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #klamstvo #hádky #nedôvera

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...