Čo nesmie chýbať rannému sexu, aby ste si ho naozaj užili

O rannom sexe sa hovorí ako o elixíre šťastného dňa. Ako ho však vtesnať medzi drnčiaci budík a odchod z domu tak, aby ste si ho náležite užili?

26.07.2015 16:30
V rannom milovaní nesmie chýbať vášeň. Foto:
V rannom milovaní nesmie chýbať vášeň.
debata (3)

Rýchla očista

Sex hneď po zobudení patrí do filmov. Dokonca ani nie tak do romantických, ako do žánru SCI – FI. Aj ten najlepších chlap a najkrajšia žena majú ráno dych nepoužiteľný na láskanie. To platí aj o pohlavných orgánoch. Spoločná rýchla návšteva kúpeľne, určite bez oblečenia, znamená príjemné pocity a prvé vlny vzrušenia. Vzájomný dotyk len znásobí chvenie a už sa začínate tešiť na milovanie.

Dostatok času

Rýchlovka alebo dlhšie milovanie. Sama sa poznáte, ako vaše telo reaguje. O ranný sex sa oplatí snažiť iba v prípade, že máte dostatok času, aby ste stihli ak nie vyvrcholenie, aspoň pocit príjemnej slasti. Neustále pozeranie na hodinky uvoľneniu a rozkoši určite neprospeje.

Drajv

Musí byť. Žiadne váhanie, presviedčanie, ani strácanie času. Musíte sa na seba pozrieť a obom je vám jasné, na čo myslíte. Drajv môže spustiť jediné erotické slovo, gesto, nahota, zvodný pohyb. Využite ráno sexuálne energizéry v podobe bielizne, topánok, zvodných úsmevov, konania, ktoré vyvolá okamžite priaznivú odozvu. Na sexuálnu vlnu sa tak naladíte omnoho rýchlejšie ako iba začať pohladením, bozkom a štandardnou predohrou.

Vášeň

Aj keby ste si mali odísť z náručia bez vyvrcholenia, aj keby to nebolo dokonalé, aj tak vás ranný sex nakopne lepšie ako káva. Zrazu totiž zistíte, že medzi sebou máte dosť vášne. Ranné milovanie je nielen o fyzickom kontakte. Dokáže prezradiť, ako na tom ste so vzájomnou túžbou po sebe. Už len zistenie, že po sebe stále nesmierne túžite, vie hriať pod srdcom. Bez vášne je ranné milovanie pasé a pokrivkávať čoskoro začne aj to večerné.

Trénujte cez víkend

Víkendové vylihovanie je priam dokonalé na nácvik sexuálnych radovánok. Môžete si dopriať aj chvíle nežnej predohry, ale aj nácvik na niečo rýchlejšie. Zistíte, na čo partner reaguje, čo robí dobre vám. Sex je predovšetkým o správnom zladení dvojice. Pokiaľ sa budete milovať ráno počas víkendov a cez deň pocítite príval blaženej energie, sami nájdete spôsob, ako sa dajú využiť milostné rituály aj počas všedných dní.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #vášeň #potreba #ráno #chýbať #drajv

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....