Netradičný erotický zážitok: Masturbácia pre dvoch

Keď niečo už nemusíme, až vtedy nás to začne naozaj baviť.

09.07.2015 09:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži ocenia intenzívnu predohru.
debata

So stabilným partnerom by sme konečne mohli masturbácii zamávať, ale práve vo dvojici to začne byť zaujímavé. Veď ako sa hovorí, podelená radosť, dvojnásobná radosť a to isté platí aj o rozkoši.

Intenzívnejšia predohra

Ocenia ju najmä muži. Ak im dovolíte zájsť aj trošku ďalej ako je obvyklé. Koniec koncov, aj vy môžete byť aktívnou a chytiť veci do svojich rúk. Doslova. Siahnite partnerovi na penis a pomaly rukou zvyšujte jeho nadšenie z láskania sa s vami. Určite svoje ruky nenechá len na vašom chrbte a s intenzívnym dráždením už môžete mať prvý orgazmus počas toho, ako sa vyzliekate do postele.

Skvelá predpríprava

Ženám trvá dlhšie ako mužom, kým dosiahnu vyvrcholenie. Preto je trocha masturbácie skvelá predpríprava na milovanie. Masturbovať vo dvojici nie je žiadna alternatíva pre mladých, ktorí sú ešte príliš nesmelí, aby stratili panictvo. Spoločnou masturbáciou môžete telá pripraviť na skutočnú slasť.

Nechajte sa viesť

Muž rád láska telo ženy jazykom aj prstami. Mimochodom spoločná masturbácia nebude nikdy taká, ako keď sa jej oddávate sama. Muž môže zapojiť aj bradavky, plus bozky, ale stále je to len dráždenie šikovnými prstami. Pokojne ho prvé razy vezmite za ruku a skúste viesť. Podobne sa nechajte pretaktovať na jeho rytmus, a zistíte, čo mu robí dobre. Po pár týždňoch budete tak zohratí, že spoločný „manuál“ pred sexom bude pre vás tak samozrejmý ako francúzske bozky.

Extrémne silný zážitok

Tentoraz budete síce spolu, ale každý sám. Na svojej strane postele, pekne oproti sebe a oddávate sa slasti. Je to hra pre trochu exhibicionistické páry. Na druhej strane pred partnerom nemusíte mať žiadny ostych za nahotu, ani to, čo vám robí dobre. Každej žene sa páči, ako sa muž vzrušuje a pozerať sa na masturbujúcu ženu je pre muža zasa vzrušujúcejšie ako sex. Prečo sa pozerať na lacné porno, keď takémuto zážitku môžete dať lásku, nehu, kreativitu s niekým, koho ľúbite?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #predohra #masturbácia #sexuálne techniky

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...