5 otázok, ktoré sa musíte spýtať pred sexom s novým partnerom

Prepletené prsty, zamilované pohľady, srdcia vám bijú ako kardiakom na turistike.

05.07.2015 08:00
sex, vzťh, intimity Foto:
Pred prvým sexom položte správne otázky.
debata (1)

Sex je na spadnutie, no ešte pred tým, ako zhodíte nohavičky, by ste si mali spoločne zodpovedať otázky, ktoré vám po milovaní môžu ušetriť veľa starostí?

Máš rád svoju prácu?

Nemusíte sa pýtať, čo robí, ani koľko zarába, hoci práve po tom pasú ženy z rodu zlatokopiek. Prečo sa spýtať, či ho práca baví? Čisto kvôli investícií. Mužov, ktorých práca baví, sú podľa štatistík viac výkonní v posteli. Sú šťastnejší, kreatívnejší a dokonca zarábajú viac peňazí ako tých, čo práca žerie. Pozor, muži, ktorí nenávidia svoju prácu prichádzajú domov s erektívnou disfunkciou omnoho skôr ako tí, ktorí v pondelok ráno nemajú depresie.

Aké sú tvoje očakávania?

Je dobré vedieť, či vám hneď nasľubuje hory doly, alebo radšej ostane pri tvrdení, že veci sa uvidia. Zapojte trochu racionality aj keď vám horia lýtka. Tí s plným priehrštím sľubov sú často profesionálni zvodcovia, ktorí vám nepovedia pravdu ani o svojom mene. Tí triezvi, ktorí rovno povedia, že všetko sa uvidí, hoci teraz chcú vidieť len vaše prsia, to myslia obvykle úprimnejšie?

Si zadaný?

Ženy akosi samozrejme predpokladajú, že muž s rukou na ich stehne nemá záväzky, ku ktorým sa ráno rýchlo vráti. Neodpovedajte na otázky iba pomocou vašich dohadov a otvorene sa pýtajte. Môže zaklamať, ale šiesty zmysel nedostala žena do daru len na parádu. Viete odhaliť, ak sa muž začína krútiť. Niektorí dokonca aj pri priamej konfrontácii priznajú farbu. Boli by ste prekvapená, koľko „nešťastne“ zadaných loví ženy pre osvieženie ich milostnej rutiny. Potom už je len na vás, či vám budú vadiť druhé husle…

Koľká ste v poradí?

Mnohí hovoria, že pri tejto otázke je zbytočné si drať jazyk, pretože pravdu v skutočnosti nikdy nezistíte. Napriek tomu je vhodné nastoliť ju. Niektorí muži sú dokonca úprimní. Vy tak budete vedieť, či ste v poradovníku dlhšom ako rad na akciové pečivo, alebo je mužom ktorý nehľadá len rýchlu korisť. Touto otázkou sa môžete dozvedieť viac, ako len jeho posteľné čísla.

Čo máš rád?

Nepýtame sa a preto nevieme, iba tápame a tipujeme. Otázkou zboríte bariéru tabu hovorenia o sexe hneď v začiatkoch a tak môžete postupovať sexuálnymi praktikami omnoho hladšie. Budete vedieť, čo tomu druhému robí dobre. Pýtaním sa rodí dobrá milenka.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #intimity #komunikácia #nový partner

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....