Sex na jednu noc a jeho prínosy!

Jednorázovky patria do kategórie činov, s ktorými sa nikto príliš nechváli. Napriek tomu, čo vám povedia mamy, sestry, kamarátky aj kolegyne, má aj svoje výhody.

03.07.2015 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Mnoho žien nakoniec zistí, že doma majú podstatne väčší poklad.
debata (14)

Veď prečo inak by s ním mala skúsenosť nadpolovičné väčšina z nás? Možno nie je správny a etický, ale ak sa už stane, netreba si búchať hlavu o stenu, skôr si z neho vziať to, čo je dobré.

Jedna noc znamená jedna noc

Nič viac ani nič menej. Zabudnite na to, že muža tejto noci ešte uvidíte. To znamená, že sa môžete naplno odviazať. Kričať, alebo len tak ležať a nechať sa uspokojovať. Nemusíte nič a môžete všetko. Žiadne zábrany, berte si, čo vám chutí. Môže vám byť jedno, či bude spokojný, šťastný, alebo si pomyslí svoje. Nerobíte žiadne kompromisy, idete len sama pre seba. Ráno sa navždy rozlúčite, takže sa do toho oprite.

Žiadne emócie

Budete tak trochu ako chlapi. Oddelíte srdce o tela a užijete si čisto len fyzickú rozkoš. Nemusíte riešiť otázky, vyznania lásky, ani hádky, nezhody, vysvetľovačky. Nič. S ránom sa rozplynie noc a s ňou aj akékoľvek záväzky.

Žiadne obavy

Na služobnej ceste, alebo ďaleko od domova. Hoci sa hovorí, že čert nikdy nespí, jednorázovka je často jediná možnosť, ako tak trochu uniknúť z partnerského stereotypu. Vyskúšať iného a pritom neohroziť všetko, čo ste doma budovali. Hoci nejde o nič chvályhodné, mnoho žien nakoniec zistí, že doma majú podstatne väčší poklad, ako sa im „pritrafil“ a experimentovať viac nepotrebujú.

Žiadna starostlivosť

Stabilnému milencovi po noci plnej sexu vždy minimálne pripravíte raňajky, navaríte čaj. Máte zodpovednosť, večer treba nakúpiť. Pri jednorázovke nič také nehrozí, pokojne ho môžete poslať kade ľahšie bez raňajok, nech si aspoň stihne zdvihnúť ponožke spod postele. Ešte lepšie je, ak ste boli vy tou, čo nespala doma. V tomto prípade zdúchnete skôr, ako bude treba postielať postele a nikdy ani nezistí, kde by vás vyhľadal, ak tých nocí chcel viac.

Zacítite pocit skutočnej slobody

Urobili ste niečo, od čoho vás všetci odhovárali a stali ste sa aspoň na jednu noc akési zlé dievča. Nadýchnete sa slobody a zrazu pochopíte chlapov, ktorí hovoria, že sex je síce s láskou krajší, ale uspokojiť sa dá dobre aj bez nej. Rozhodne stavte na bezpečný sex a s pocitom radovánok sa stanete tak trochu voľnomyšlienkárskou rebelkou. Aspoň na jednu noc.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sex na jednu noc #nezávislosť #jednorázovka

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...