Malý receptár lásky na celý život

Tiež vám hovorili, že na udržanie chlapa vo vzťahu stačí spraviť šnúru v posteli aspoň trikrát do týždňa?

28.06.2015 17:00
sex, vzťah, intimity, láska Foto:
Čo je základom pre úspešný a láskyplný vzťah naveky?
debata

Sex je síce dôležitý, ale na lásku nestačí. Koniec koncov, na časté roznožky má každá žena vlohy, nohy a profesionálky aj žalúdok. Ak chcete vášnivú a vrúcnu lásku, treba niečo viac, ako sa iba obracať v posteli.

Láska ide cez žalúdok

Nech všetky feministky vyjdú do ulíc a tvrdia, že ženy nepatria k sporáku. Lenže pre muža je varenie tak trochu ako pre ženu zatĺkanie klincov do steny. Zvládnu to, ale akosi im to nesedí. Rozdiel je, ak váš chlap varí z pasie, ale kulinárske hody budú aj tak na pleciach partnerky. Aj tie najlepšie reštaurácie omrzia a za domácu stravu sú muži často ochotní v živote obetovať veľa. Tanier dobrého jedla naservírovaný s láskou je veľmi dobrou potravou pre vašu lásku.

Neha

Patrí k sexu, ale je potrebná aj mimo neho. Bozk na rozlúčku, zamávanie, keď partner odchádza z domu. Privítať sa pohladením, alebo úsmevom. Nielen tak zakričať na seba z obývačky a kuchyne. Buďte k sebe nežní slovom aj gestami. Je to pre lásku ako svätená voda.

Vážte si jeden druhého

Každý má o živote svoje predstavy, sny aj túžby. Vo vzťahu žijú dvaja rovnocenní partneri a preto nikdy nie je možné predstavy toho druhého utlačiť do úzadia. Ak chcete, aby vás muž miloval, musí milovať nielen to, čo mu dávate, ale aj to, čo mu nezakážete. Na spoločnej ceste životom nie je dôležité, koľko kompromisov spravíte, pri ktorých vlastne nikto nie je spokojný. Rozhodujúce bude, koľko ráz si s láskou vyjdete v ústrety.

Zlaďte si dôležité životné oblasti

V začiatkoch vzťahu ich nikto príliš neriešia. Dokonca ani pri vstupe do manželstva, čo je aj dôvod, prečo polka z nich skončí u rozvodového právnika. Láska je chémia, ktorá potrebuje neustále výživu, aby mohla reagovať. Je preto dobré zladiť svoje životné priority, hodnoty a ciele. Každá nová životná výzva a spoločná radosť budú novou zložkou vašej lásky. Ak naopak nemáte zladené životné otázniky, všetko nové bude dôvod na hádky a rozbroje. Až nakoniec vykopete vojnovú sekeru a od seba odídete.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #neha #romantika #manuál

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...