Päť znakov, že ho nudíte v posteli a hľadá zmenu!

Stereotyp v posteli by nebol najhoršou vecou na svete, keby partnera nehnal na skusy.

27.06.2015 16:50
shutterstock Nuda v posteli veru nie je nič... Foto:
Nuda v posteli veru nie je nič príjemné.
debata

Ak nepochodí u vás, ubzikne za dobrodružstvami kamsi inam. Je to zákon, ktorý platí a netreba dúfať vo výnimku vo vašej domácnosti.

Dobrý sex nestačí

Ostať v milostnom stereotype, kde sa milujete priemerne často a priemerne často dosiahnete vyvrcholenie, niektorým dvojiciam zdanlivo stačí. To si ale myslia obvykle ženy. Muži potrebujú zmenu, dobrodružstvo a vášeň. To je často dôvod, prečo partnerkám ubziknú za škaredšou, o triedu horšou, ale v posteli aktívnou dračicou.

Servíruje vám nápady ako na bežiacom páse

Keď ste spokojná, nevymýšľate. To platí aj u partnera. Ak prinesie zaujímavý nápad raz za čas, alebo sa v nich striedate, je všetko správne. Ak je to vaša polovička, čo skoro na dennej báze prináša nápady, čím si osoliť súlož, je to znak, že s tým, čo servírujete nie je adekvátne spokojný.

Odmietate zmeny

Muži sú viac verní svojej značke piva, ako stále rovnakému spôsobu života. Správne, aj toho sexuálneho. Malé zmeny môžu výrazne zabezpečiť, že nudou to u vás ani nepáchne. Ak partner príde s túžbou čosi vylepšiť a vy odmietnete raz, dva, tri razy, na betón si môžete byť istá, že sa práve začal nudiť. Pretože sníva o niečom, čo u vás nenachádza. To už je stav, kedy je už jednou nohou v cudzej posteli.

Po sexe uteká z postele

Okamžite do sprchy, alebo sa hneď ponáhľa niečo robiť. Prípadne sa obráti na druhý bok a zaspí skôr, ako by ste začali spolu hovoriť. Znak toho, že v posteli s vami ho baví sex, ale len ako nástroj na zníženie sexuálnej energie. Ak muž nejaví záujem o nežnosti, rozhovory, hladkanie, zdieľanie sexuality, je to jasné. Milostný život ho nudí ako reklama v televízii.

Hovorí o predstavách

Pokojne, otvorene a bez škrupúľ hovorí o tom, čo by rád zrealizoval. Možno s vami, ale ak si jazyk neustriehne aj pri pozorovaní inej si neodpustí si narážky, ako by asi dávala nohy od seba, alebo s tými prsiami musí robiť vietor po spálni. Je to myslené ako vtip, no v skutočnosti ide o žalostný výkrik túžby po vzrušení. Navyše pri rozhodných mužoch od slov k činom nie je nikdy ďaleko.

Chce vás inšpirovať

Navrhne vám sledovanie porna. Prípadne vás vezme na zaujímavý film, pri večeri len tak náhodou ukazuje na dvojice a ich zvodné pohľady, náruživé správanie. Muž málokedy robí niečo bez postranných úmyslov. Snažte sa čítať, čo vám chce povedať, keď by vás rád inšpiroval. Inšpirácie vychádzajú často práve z potreby nových zážitkov a prekvapení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #sex #partner #posteľ #znak

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...