Letné sexuálne dobrodružstvá, ktoré musíte zažiť

Môžete mať radi jeseň aj zimu, ale iba počas jari a leta sa dá užiť sex úplne v inej dimenzii.

25.06.2015 16:40
sex, vzťah, intimity Foto:
A čo tak vyskúšať erotiku v prírode?
debata (3)

Nehovoríme o tom, že slnečné lúče nám zvyšujú libido a zároveň z nás strhávajú šaty. Leto ponúka lovcom lásky možnosti, o ktorým počas zimy ani nemôžeme chyrovať. Okrem plávania, bicyklovania, opaľovania a turistiky sa smelo oddajte aj sexu. Začína najerotickejšie obdobie roka.

Sex vo vode

Vhodný pre dlhodobý partnerov a majstrov bezpečného sexu. Pri tejto metóde totiž nie je možné použiť prezervatív. Voda láka aj prázdninové lásky, ale tu treba skôr zdvihnutý prst ako penis. Ak ste si partnerom istá, sex vo vode je skutočne rozprávková záležitosť. V opustenej lagúne pri východe slnka oddať sa rannému sexu, alebo keď vám kolená omýva more. Ďalej od brehu na nafukovačke, či priamo v plytkom úseku pri pláži. Romantické milovanie v teplom mori je pohodlnejšia alternatíva sexu na pláži.

Rýchlovka v prírode

Netreba dlho váhať. Možno ani nie preto, že by vás mohol niekto pri hrách lásky odhaliť, ale preto, že v prírode budete vždy na území lietajúcej hávede. Navyše rýchloka je skvelá práve pre nespútanosť, drajv a ako malý tester, či po sebe ešte túžite. Rýchlovka je totiž o vzrušovaní, iskrení a sexe aj bez toho, aby ste sa vyzliekli. To vzruší len skutočne zamilované, túžiace a vášnivé dvojice. Možno toto leto o vašom vzťahu veľa napovie.

Milovanie v aute

Z čistej pasie na zadnom sedadle, alebo s nohami od seba na vyhriatej kapote. Na peknej vyhliadke, nad mestom, na dovolenke, niekde na lesnom odpočívadle. Viac k tomu určite písať netreba. Je to skutočne druhé najlepšie využitie auta po letných výletoch s ním.

Láska pod holým nebom

Spať pod holým nebom je romantika najvyššieho stupňa. Štyri ani päť hotelových hviezd nenahradí luxus hviezdneho neba nad vašimi hlavami. Iba počas leta môžete byť vonku nahí aj bez toho, aby ste premrzli. Vidieť hviezdy pri orgazme nie je len metafora, ale dôsledok pekného leta.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #sex #zážitok #pokus #dobrodružstvo

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...