Začnite deň s... 3 polohy, ktoré sú ako stvorené pre ranný sex

O tom, že niet nad ranný sex, sa už popísali hotové romány. Aj my sa pridávame do tejto skupiny a velebíme správny štart dňa. Dokonca sme pre vás našli dokonalé polohy!

25.06.2015 09:30
Ranné milovanie skvelo odštartuje váš deň. Foto:
Ranné milovanie skvelo odštartuje váš deň.
debata

Ak ráno po prebudení túžite po orgazmickom zážitku a ste naladení s partnerom rovnako, skúste to napríklad nasledovne!

Ako lyžičky

Tváriť sa, že ešte na poloka spíte, je pre mnohých mužov vzrušujúce. Využite chvíľu, keď váš partner leží na boku otočený smerom ku vám. Pritlačte sa k nemu v polohe lyžičky, teda chrbtom k nemu. Zadočkom môžete robiť jemné pohyby, ktorými ho vzrušíte. Nadvihnite trochu nohu, ktorá je hore a nechajte partnera, aby do vás vnikol zozadu. Môžete si užiť pomalý a lenivý sex, ktorý postupne naberie na obrátkach. Zároveň ide o polohu, pri ktorej sa vzrušenie zvyšuje aj vďaka uhlu spojenia.

Vstávať zadkom

Zvykne sa hovoriť, že ak nemáte dobrú náladu, vraj ste vstali ľavou nohou. Alebo zadkom. Tak vedzte, že toto vstávanie vám môže zdvihnúť náladu celkom určite. Prevaľte sa na brucho cez vankúše tak, aby ste zadoček dostali do vyvýšenej polohy, partner bude za vami. Obaja v tejto polohe v podstate kľačíte, ale vankúše pod vami umožňujú komfort a akýsi poloľah a zároveň vylepšujú uhol na vniknutie penisu. Je to intímna poloha, ktorá je rovnako vzrušujúca ako pohodlná. Najmä ak ako žena oceňujete mužskú váhu „na svojich pleciach“.

Rozcvička

Okrem sexuálnych eskapád takpovediac naležato, môžete ranné milovanie okoreniť aj trošku aktívnejším prístupom. Ide to skvelo najmä, ak máte vysokú posteľ, o ktorú sa dá oprieť. Takéto vstávanie sa pokojne môže začať nahým „cvičením“ pred zrakom partnera, keď mu predvediete pár sexi cvikov. Potom ho nechajte vyskočiť za vami a spravte si „tímový tréning“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #vzrušenie #poloha #ráno #ranný sex

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....