Sama v bare? Prečo je dobré prekonať strach?

Posedieť si sama v bare s pohárom vína?

28.05.2015 17:00
bar, žena, víno Foto: ,
Odhodlajte sa a vyrazte do baru sama.
debata

Pre mnohé ženy nepredstaviteľné! Z čoho majú strach? Je tu hneď niekoľko dôvodov, ktoré ich zväzujú. Obávajú sa, že pôsobia zúfalo, že ich ostatní v bare zhodnotia ako alkoholičky či ženy, ktoré si prídu do baru nájsť niekoho na nočné radovánky… A to ani zďaleka nie sú všetky možné obavy.

Pritom mnohé majú len cestou z práce chuť úplne „vypnúť“ , vychutnať si dobré víno a byť sama so sebou. Nemajte strach a zamierte do prvého baru, ktorý po ceste domov nájdete. Sama! Tu sú dobré dôvody, prečo to urobiť:

Je to uvoľňujúce
Bary sú na to, aby ste v nich relaxovali, stretli ľudí, posedeli si, strávili príjemné chvíle. Budete sa cítiť oslobodzujúco, ak si dokážete za stolom posedieť aj sama. Môžete len mlčky pozorovať ľudí, prečítať si noviny alebo len tak pozerať „nikam“. Je to na vás.

Zodvihne vám to sebavedomie
Žena sediaca sama pri bare, ak sa nenachádza práve v nejakom krízovom období, pôsobí sebavedome. Vyžaruje z nej istota a ostatní v bare si ju všimnú. Pohľady jej nevadia, naopak, užíva si ich. Ona sa cíti príjemne a to je pre ňu podstatné.

Prestanete vnímať skúmavé pohľady
Môže vám byť úplne jedno, čo si myslia ľudia pri vedĺajšom stole. Nenecháte si znepríjemniť večer zvedavými pohľadmi. Máte chuť si posedieť v bare a zrovna nebol nikto po ruke! Bodka. Čím častejšie si takto vyrazíte, tým prirodzenejšie to pre vás bude.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #víno #Sama #bar

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...