K akým profesiám inklinujú neverníci?

Každá profesia si vyžaduje isté charakterové a niekedy aj fyzické predpoklady. Tie sa podpisujú v mnohých prípadoch aj na sklonoch k nevere.

27.05.2015 15:00
lekár, doktor, zdravotník Foto:
Veľa neverníkov je v oblasti medicíny.
debata (1)

Nie je preto žiadna hanba spýtať sa potenciálneho frajera, čo robí. Nemusí ísť pritom vôbec o finančnú stránku veci.

Lekári

Vysoký počet neverníkov je práve v oblasti medicíny. Štatistiky neklamú a hrajú v prospech nich aj fakty. Lekári často pracujú so smrťou, chorobami a k ľudskému telu pristupujú úplne inak ako väčšina z nás. Telo je pre nich viac nástrojom. Ako to ich, tak aj cudzej ženy.

Športovci

Nie je veľmi čo zakrývať, davy fanyniek už dokázali zlomiť aj olympijského víťaza. Nájdeme samozrejme aj verných športovcov, ale je ich značne menej, ako napríklad medzi pracovníkmi na pozemkovom úrade.

Umelci

Podobne ako lekári pristupujú k žene v úplne iných dimenziách. Umelecké múzy sú staré ako prvé eposy. Herci, speváci, maliari, spisovatelia, idú medzi ženami na dračku často viac ako ich diela. Nepodľahnúť, je tvrdý oriešok a niekedy je ľahšie napísať pieseň o vzletnej láske, ako odolať pokušeniu.

Informatici

Kto by to na nich povedal? Muži s okuliarmi možno na strednej škole neboli v kurze, ale informatici dnes patria k najlepšie plateným profesiám. No a vedia aj ako zakryť históriu v neverníckych fórach. Sú experti na nadväzovanie voľných vzťahov cez internet a celkom im to ide.

Podnikatelia

Radi držia život vo vlastných rukách a to čo chcú, radi dostanú. Málokedy sa uspokoja na jednom mieste, príde im to ako stagnácia. Zrejme ste už počuli, že len málo podnikateľov vie oddeliť súkromie od práce a tak málokedy stagnujú aj v posteli.

Šoféri

Najmä tí na diaľkových linkách s kamiónom. Dlhé dni, týždne aj mesiace bez partnerky, bez možnosti kontroly. Sú takí moderní piráti, hoci more vymenili za asfaltky. O moreplavcoch bolo známe, že s láskou sa zvítali v každom prístave. Na tento dobrý zvyk dnes mnoho mužov nedá dopustiť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #povolanie #nevera #neverník

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...